3zeus CRM

3zeus CRM

Bemutatás

Érdeklődők szerzése

Folyamatosan szerezhetsz új érdeklődőket. Ezáltal kiszámíthatóan fog növekedni a vevőbázisod. Az érdeklődő adatlapját maximálisan az igényeidhez tudod alakítani.

Cégek

Cégeket hozhatsz létre, összekapcsolhatod az ott dolgozó személyekkel (kapcsolattartókkal). Egyedi mezőket állíthatsz be a saját igényeid szerint. Egy cég adatlapját megtekintve láthatod a teljes élettörténetét.

Személyek

A személyek gyakorlatilag kapcsolattartók, akiket ha szeretnél cégekhez kapcsolhatsz. Többb személy típust is kezelhetsz, például érdeklődő, vevő, szállító. Egyedi mezőkkel tesztreszabhatod az adatlapot.

Űrlapok

Az űrlapok segítségével kezelheted a hírlevél feliratkozásokat valamint új projekteket, feladatokat, érdeklődőket hozhatsz létre. Használhatod önállóan vagy a saját már meglévő weboldaladba illesztve is.

Projektek

Lehetnek üzleti lehetőségek, megrendelések, beszállítások, felújítás, bármi aminek szeretnéd automatizálni a folyamatait és nyomonkövetni a haladását.

Feladatok

Gyorsan elvégezhető, egyszerű feladat. Csak egy felelőse van. Átalában egy összetettebb projekthez több feladatot kapcsolunk, ezáltal gyakorlatilag részekre bontjuk azt hogy automatizálható legyen.

Dokumentumtár

Közös helyen tárolt (felhő alapú), bármikor, bárhol elérhető dokumentumok gyűjteménye. Töltsd fel ide, a rendszeresen használt marketing anyagokat, szerződéseket, ajánlatokat stb.

E-mailek kezelése

A teljes céges e-mail forgalmat (bejövő és kimenő is) egy helyen kezelheted. Egy kattintással készíthetsz egy megrendelést például egy beérkező e-mailből.

Hírlevélküldés

Hírleveleket küldhetsz levelezési listákra vagy készíthetsz előre beállított e-mail sorozatot is. Gyakorlatilag egy teljesértékű hírlevélküldő rendszert is tartalmaz a 3zeus CRM. 

Csoportnaptár

Itt láthatod a saját és munkatársaid feladatait. Néhány kattintással módosíthatod, átmozgathatod, őket.

Üzenőfal

Az üzenőfal egy nagyszerű lehetőség, hogy kommunikálj a munkatársaiddal, cégekkel és kapcsolattartókkal. Itt kapsz értesítést minden rád vonatkozó eseményről is ami a CRM-ben történt. Igazi "Social CRM", próbáld ki, tetszeni fog.

Automatizmusok

Automatizálhatsz szinte bármilyen folyamatot a cégedben. Így nem a munkatársaidnak kell gondolkozni a következő feladaton, hanem a gép mondja meg hogy mi a feladatuk.

Te pedig csak dőlj hátra és nézegesd a statisztikákat.

Együttműködés

Feladatok, események, e-mailek, érdeklődők, üzleti lehetőségek, dokumentumok stb. minden elérhető a megfelelő jogosultsággal rendelkező felhasználók számára bármikor, bárhonnan az év minden napján, 24 órában. Minden adatot csak egyszer kell rögzítenie és azt mindenki eléri. Nem kell többé papírfecniket használnia vagy excel táblákkal bajlódnia, ehelyett mindent egy helyen tárolhat és mindenki tudni fogja, hogy mi a dolga és ami a legfontosabb az ügyfele is elégedett lesz. 

Feladatok

Minden feladatot egy helyen kezel, így mindig mindenki tudja, hogy mikor mi a teendője. Hozzon létre saját maga vagy mások számára emlékeztetőket, így soha nem fog elfelejteni felhívni egy ügyféljelöltet, vagy elküldeni egy ajánlatot. Állítson be szükség szerint egyedi mezőket a feladatokhoz, így saját maga testre szabhatja a feladatait. A közreműködők hozzászólásokat írhatnak a feladatokhoz, így a folyamat sokkal hatékonyabbá válik.

Professzionális e-mail marketing egyszerűen

Készítsen könnyedén profi hírlevél kampányokat melyek segítségével új vevőket szerezhet, vagy újravásárlást érhet el meglévő vevőinél.

Automatizmusok

Hozzon létre automatizmusokat az érdeklődők kezelésére, vagy a már vásrálók utánkövetésére. Egy automatizmusban beállíthatja például, hogy egy hírlevélre feliratkozó érdeklődő azonnal kapja meg az 1. hírlevelet, majd minden héten pl. kedden délelőtt 10:00-kor a következőt, majd 2 hét múlva legyen egy automatikus telefonhívás feladat az egyik értékesítőjének, majd a 4. héten egy új telefonhívás feladat, amiben az érdeklődési kör iránt kell érdeklődnie az értékesítőnek és így tovább.

Egyénileg testreszabható

Egyéni mezőket definiálhat az ügyfeleknél, érdeklődőknél és a feladatoknál. Így saját maga szabhatja testre a CRM szoftverét mindenféle külön költség nélkül.

Dokumentumtár

Helyezzen el dokumentumokat a dokumentumtárban és ossza meg munkatársaival. Dokumentumokat kapcsolhat a feladatokhoz, projektekhez, vevőihez. Nem kell többé keresgélnie a szétszórtan tárolt szerződések, ajánlatok stb. között.

3zeus CRM
3zeus CRM
3zeus CRM
3zeus CRM
3zeus CRM
3zeus CRM
3zeus CRM
3zeus CRM
3zeus CRM
3zeus CRM

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
Platform:
Cégméret: Nincs információ
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák