Az éttermi szolgáltatások minőségének javítása új technológiákkal

A pozitív élményeket kínáló éttermekbe gyakrabban térnek vissza a vendégek, valamint spontán módon ajánlják azt más vendégeknek is.

Jövőbiztos kiskereskedelmi üzleti tevékenység a gépi tanulás felhasználásával

A gépi tanulás lehetővé teszi, hogy a rendelkezésre álló adatokat elemezve tanuljanak, majd intelligens döntéseket és előrejelzéseket hozzanak meg minimális közreműködéssel.

Az üzleti tevékenységek megújítása digitális átalakítással

A digitális átalakulás a globális gazdaság minden fő ágazatában elsődleges üzleti célként jelenik meg. Ez lesz az a hajtóerő, amely a vállalkozásokat egy olyan új növekedési szakaszba tereli.

Hogyan használhatják a KKV-k az ERP adatokat a pontosabb előrejelzéshez?

Az ERP adatokat az előrejelzési stratégiájukba integráló KKV-k a lehető legkisebbre csökkentik a találgatást, és pontosabb képet kapnak a jelenlegi és a jövőbeli üzleti műveletekről.

Hogyan lehet túlélni egy gazdasági visszaesést?

Élje túl a következő gazdasági visszaesést úgy, hogy vállalkozását már most felkészíti a gazdasági bizonytalanságra.

A papíralapú egészségügyi nyilvántartások előnyei és hátrányai

Azért, hogy megismerjük a manuális rendszerek legnagyobb hátrányait, olyan orvosokkal beszélgettünk, akik továbbra is papíralapú egészségügyi nyilvántartásokat használnak.

A szoftver kiválasztás folyamata során elkövetett 5 általános, költséges hiba

A szoftverkiválasztás folyamata igen bonyolult lehet, de azért vagyunk, hogy segítsünk. Összeállítottuk az öt leggyakrabban elkövetett hibát, és ötleteket adunk ezek elkerüléséhez.

Mikor van szüksége egy vállalatnak ERP-re?

Ha vállalkozása az alábbi árulkodó jeleket tapasztalja, akkor valószínűleg szüksége van az ERP-re.

A CRM szoftver használatának előnyei a manuális módszerekkel szemben

Ha a CRM szoftvert használ az ügyféladatok kezeléséhez, akkor az jobb ügyfélélményt, eredményesebb adatelemzést és sikeresebb ügyfélmegtartást eredményez az ügyféladatok megfelelőbb kezelése következtében.

A távmunka előnyei és hátrányai

A távmunkának vannak előnyei és hátrányai is, de egy dolog biztos: velünk marad. Amennyiben a távmunka előnyeire összpontosít és csökkenti annak hátrányait, akkor a munkaközösségek hatékonyak lehetnek a távmunka során is.

10 leggyakoribb kérdés a SaaS-ról

A felhőalapú szoftverek kerültek előtérbe, hiszen rugalmas és megfizethető módot kínálnak az erőteljes szoftverek alkalmazásához. A vásárlóknak azonban még mindig vannak kérdéseik, ezért megválaszoltuk a tíz legérdekesebb gyakran ismételt kérdést.

A mesterséges intelligencia jövője az egészségügyben

A mesterséges intelligencia divatos kifejezés a technológiai közösségben, de milyen lesz ennek tényleges alkalmazása a következő 10 évben?