Szerintünk

Mindenki számára azonos feltételeket kell teremteni, tehát egyenlő hozzáférést kell biztosítani az adatokhoz és eszközökhöz.
A szoftverválasztás során felmerülő legtöbb hiba, pazarlás és késedelem elkerülhető.
A szoftvert a jelenleginél sokkal alacsonyabb költséggel és sokkal gyorsabban kellene tudni kiválasztani.
A szoftverrel kapcsolatban az alkalmazhatóságra és teljesítményre alapozva kell tapasztalatot szerezni.
A forgalmazóknak segíteniük kell a beszerzési folyamatot, és nem befolyásolni azt.

Megoldásaink

Adatbázisunkkal felvértezve arra törekszünk, hogy tudásunkat a lehető legeredményesebb, legegyszerűbb és leghatékonyabb módon osszuk meg. Ezt a következőképpen tesszük meg:

Elemzői áttekintések

Elemzőcsapatunk minden nap több mint egy tucat terméket vizsgál meg, aminek segítségével megérthetjük az egyes szoftverek képességeit, erősségeit és korlátait.

Szoftverválasztó platformunk

Mivel nagyon sok ember használja az ingyenes szoftverválasztó platformunkat, egyedülálló lehetőségünk nyílik arra, hogy megtudjuk, mit várnak el az emberek a szoftverektől, és mely termékek nyújtják ezt a legkedvezőbb módon számukra.

Szoftverfelhasználók értékelései

A felhasználók értékeléseiből nyert betekintéseket az elemzésünkben már feltárt adatokkal integráljuk, hogy még teljesebb és kritikusabb képet kapjunk az Ön által fontolgatott szoftverről.

Igényfelmérés és tanácsadás mindenki számára

Bárki használhatja online platformunkat vagy felhívhatja a szoftverválasztási szakértőinket, hogy áttekintsék a követelményeket, és összeállítsák az azoknak megfelelő cégek listáját.

Egyszerű követelménykezelés

Vállalkozásunk segítséget nyújt a szoftver- vagy IT-vásárlás igénygyűjtési folyamatának jobb kezelésében. A követelmények gyors meghatározásához biztosított sablonok alkalmazásával csökkentheti a csapat létszámát és arra alkalmazhatja munkavállalóit, amire valóban szüksége van.