Társadalmi felelősségvállalás

Társadalmi felelősségvállalás

A fenntarthatóság az a felelősségteljes vállalati tevékenység, amely hosszú távú gazdasági sikert eredményez. A fenntarthatóság a vállalati stratégiánk egyik eleme, amely hozzájárul az üzleti sikerhez. A természeti erőforrások gondos felhasználásával támogatjuk a környezet védelmét. Nagy hangsúlyt fektetünk a tisztességre és alkalmazottaink, beszállítóink és üzleti partnereink tiszteletére, és társadalmi felelősségvállalásunkat hatékonyan támogatjuk. Üzleti tevékenységünk alapvető elemeit képezi a vonatkozó törvények betartása, az etikai értékek tiszteletben tartása és a fenntartható vállalati magatartás.

Innovatív vállalatként a digitális átalakulás középpontjában állunk. Azért, hogy ebben a rendkívül dinamikus környezetben hosszú távú sikereket érhessünk el, vállalati és társadalmi felelősségvállalásunk részének tekintjük a fenntartható jövő biztosítását, és elkötelezettek vagyunk a felelősségteljes és átlátható vállalatirányítás iránt.

Zöld energia

Szervereink működtetéséhez felhasznált villamos energia 60%-a vízerőműből és 40%-a megújuló energiából származik. A szén-dioxid kibocsátását pedig 200%-ban ellensúlyozzuk.

Ökológiai felelősség

Az általunk kínált megoldások költségmegtakarítást eredményeznek, ugyanakkor jelentősen hozzájárulnak az erőforrások megtakarításához és az éghajlat védelméhez is.

Munkaadói felelősség

Folyamatosan változásban lévő vállalkozásként, vállalati értékeink, a minőségvezérelt képzés és oktatás, valamint a sokféleség, a munkahelyi egészség és biztonság iránti elkötelezettségünk alapvető tényezők számunkra.