images/job_hero.jpg

Növekedjen velünk együtt.

Vállalkozásunknál lehetőségeket kap arra, hogy karrierje felfelé íveljen, és az innováció élvonalába kerülhessen egy folyamatosan növekvő és átalakuló iparágban.

Nyitott pozíciók

Miért válasszon minket?

Megfelelő és arányos fizetés

Munkavállalóink kemény munkáját mindig megfelelő és arányos fizetéssel jutalmazzuk, illetve további bónuszokat is kaphatnak többleterőfeszítéseikért és kezdeményezéseikért.

Szakmai képzés

Vezetői és munkatársai időt és figyelmet fordítanak arra, hogy a betanulási folyamat során segítsék Önt, valamint új és érdekes dolgokat tanítsanak meg Önnek.

Távmunka

Otthonából távmunkában is dolgozhat, ami azt jelenti, hogy nem szükséges időt pazarolnia az ingázásra, és több ideje marad saját magára és a családjára.

Szabadidő

Bármikor kaphat néhány szabadnapot, amikor kimerült vagy egyszerűen meg kell terveznie azt az utazást, amelyre mindig is szeretett volna elmenni.

Fejlett technológia

Korszerű technológiát és eszközöket biztosítunk Önnek, amelyek lehetővé teszik, hogy arra összpontosítson, ami igazán fontos a munkája során.

A piacvezetőnél végzett munka

A piac egyik vezető vállalatához fog csatlakozni, és lehetősége lesz arra, hogy a legjobbaktól tanuljon.

Együttműködés

Nyitott ajtó, nyitott iroda irányelvünk kreatív és kommunikációs környezetet ösztönöz a munkacsoportok között.

Cél

Naponta segítünk a vállalkozásoknak megtalálni azokat a megoldásokat, amelyekre szükségük van a vállalkozásuk sikeréhez. Ez vezet minket minden egyes nap.

Nyitott pozícióink

Küldje el jelentkezését néhány kattintással, ha megtalálta az Önnek megfelelő pozíciót.

Értékesítési tanácsadó

PR és közösségi média menedzser

Szoftver analitikus

Szoftver specialista