Adriana Accounting

Adriana Accounting

Bemutatás

Kivétel nélkül az összes banknál, csomagfutár szolgáltatónál, bankkártyaelfogadó rendszernél elérhető a számlatörténet és az elszámoló lista elektronikus formátumban (xls, csv, xml) A számlázó programok kötelezően tudják a NAV xml formátumban kiadni a számlákat.
Az Adrianavel ezeket a fájlokat tudják készre könyvelve beemelni a könyvelő programba.
Kontírozási szabályokat tudnak létrehozni az Adrianaban, így a rendszeresen ismétlődő tételek kontírozása (nav utalás bér utalás, bankköltség, átvezetés, stb.) teljes mértékben automatikus lesz.
Az Adriana párosítási algoritmusa megkeresi a vevő/szállító számla kiegyenlítő tranzakcióhoz a megfelelő nyitott számlát vagy számlákat. Nem csak a számla sorszámát keresi a közleményben, hanem sok bonyolultabb esetet is jól kezel. Például amikor több számlát utalnak egyben, vagy a többletet, devizás kiegyenlítést, stb.

Az Adrianas feldolgozás eredménye egy főkönyvi feladási fájl lesz, amely az összes tranzakciót, kontír számokat, és a kiegyenlítésekre vonatkozó információkat tartalmazza. Ezt kell beemelnie a könyvelő programba, és készre könyveltük a bank naplót és a vevő naplót.

A manuális feldolgozáshoz képest 3x-10x gyorsabb feldolgozást teszünk lehetővé.

Az Adriana rendszer használata felhasznált tételszám alapú. Csomagokat alakítottunk ki, így mindenki a cégeinek megfelelő csomagot választhatja. Az Áraink úgy lettek kialakítva, hogy a megtakarított munkaidő bérköltségének csak egy részét tegyék ki. Így biztosítjuk azt, hogy a könyvelőiroda ne egy extra költségként tekintsen az Adriana rendszerre, hanem a hatékonyság növelés megfizethető eszközeként.
Adriana Accounting
Adriana Accounting
Adriana Accounting
Adriana Accounting
Adriana Accounting

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz vásárlás (öröklicensz)
Platform:
Cégméret: KisKözép
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák