Amarone

Amarone

Amarone Kft.

Amarone Kft.

- 0.00 (0)

Bemutatás

Cél: Projekt nyilvántartási rendszer létrehozása a cél, melyben az árajánlatadás folyamatától a projekt/munka zárásáig valamennyi folyamat rögzítésre kerül, továbbá, ahol lehetséges a rendszer automatikusan végzi a különböző adminisztrációs folyamatokat.

Rendszer folyamat új projektek esetén:
1. Árajánlat készítés: A felhasználó a partneradatbázisból kiválasztja, kinek küld árajánlatot. Amennyiben nem szerepel a partneradatbázisban, akkor a megfelelő jogokkal rendelkező felhasználó létrehozza a partnert. Ezt követően a rendszerbe rögzített kategóriákból és alkategóriákból kiválasztja, mely tevékenységek szerepeljenek az árajánlaton, ezekhez akár sablon árak is rendelhetők, melyekből a rendszer számol egy végső árat, ami módosítható. Megadja a munkához kapcsolódó minták típusát, számát. Ezek után megadja az árajánlat további elemeit (érvényesség) ,valamint lehetőség van arra, hogy egyedi, szöveges mezőt hozzáadjon (egyedi árajánlat). Ezek alapján a rendszerben generálható az árajánlat egy előre rögzített sablon alapján. Az árajánlat kiküldését követően először 15 nap múlva, majd 30 naponta értesítést küld a rendszer, ha a szolgáltatást még nem rendelték meg illetve még nem utasították el, vagy érvényessége nem járt le. A rendszer értesítést küld, ha az árajánlat érvényessége lejárt, ekkor az ajánlat lezárható, vagy érvényessége meghosszabbítható.
Rendszerbe bejelentkezéskor a nyitott ajánlatok listázhatóak és színkódokkal is jelölve látható, mióta nem rendelték meg.
2. Megrendelés érkezése: A megrendelés megérkezésekor a rendszerben a felhasználók rögzítik a megrendelés tényét, időpontját és így létrejön a munka/projekt tényleges munka felülete, ahol rögzítésre kerülnek a munkához kapcsolódó adatok és tevékenységek, ezek lejjebb részletezve. Itt megjelenik továbbá egy megjegyzés fül, ahova egyedi problémákat, megjegyzéseket tudnak rögzíteni, valamint a projektek „bekategorizálhatóak” (flag) a várható lefolyásuk szerint (jó/rossz projekt).
Amarone
Amarone
Amarone

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz bérlés (licenszbérlet) - 1 000 000Ft-tól, havonta
Platform:
Cégméret: KisKözép
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák