ARBURG - vezérszámítógépes rendszer (ALS)

ARBURG - vezérszámítógépes rendszer (ALS)

Bemutatás

Moduláris felépítésű gyártásszervezési eszközünk mércét állít fel a fröccsöntési termelés gyártásirányítási rendszerei (Manufacturing Execution Systems, MES) terén. Az ARBURG vezérszámítógépes rendszer (ALS) a teljes gyártás megtervezhető és irányítható. Az eredmény: kiváló termékminőség és rövid állásidők.
Az ALS az egyéni igények szerint építhető ki, majd a gyártás növekedésével együtt bővíthető. A rendszer segítségével könnyen felismerhetők a javítási potenciálok, így a gyártás célzottan optimalizálható. A rendszerrel bármikor megállapíthatók az aktuális megbízásokra, a műszakokra vagy a termékminőségre vonatkozó mutatók és adatok. A meglévő kapacitásoknak a megbízható adatokra támaszkodó optimális kihasználásával maximalizálható a szállítási pontosság – az ügyfelek megelégedésére.

Legfőbb jellemzők
• Átláthatóság: a termékek, a szerszámok és az anyagok törzsadatainak központi kezelése
• Koordinálás: a megbízások előrehaladtának, a gépek állapotának és a folyamatok paramétereinek online nyilvántartása, a riasztási üzenetek központi kezelése
• Optimális kapacitáskihasználás: a gépek percekre lebontott finomtervezése
• Az aktuális megbízások, műszakok és a termékminőség mutatóinak folyamatos figyelése
• Gépek egyedi integrálása: az I/O-modulokkal történő egyszerű összekapcsolástól kezdve egészen a szabványosított interfészekig

Az átláthatóság biztosítása
Az okostelefonoktól kezdve egészen a gyártás során használt nagy, sík képernyőkig: az ALS segítségével egyedi módon konfigurálhatja az információs kijelzőket egy böngészőalapú rendszer használatával, teljesen platformfüggetlen módon. A használat helyétől és céljától függően tetszőleges számú információs kijelzőt állíthat össze, például a megbízásokhoz kapcsolódó termelésfelügyeleti eszközként.

A karbantartás koordinálása
Az ALS segítségével hosszú távon, kifejezetten megbízható módon dokumentálhatja a gépek, szerszámok és egyéb felszerelések életciklusát. A rendszer automatikusan lekéri és közvetlenül naplózza többek között az ütésszámokat, az üzemórákat és a szerszámozási műveleteket. A karbantartási munkálatok esedékességét ugyancsak felügyeli, és időben értesíti Önt.

GMP-konform dokumentáció
A központi gépvezérlésből kiindulva az ALS segítségével gyártási kombinációnként csak egyetlen érvényesített rekordot definiálhat. A GMP-konform (helyes gyártási gyakorlatnak megfelelő) folyamatdokumentáció így gyakorlatilag „ingyen” készül el: a folyamatparaméterek állandó naplózásától kezdve egészen a hiánytalan sarzskövetésig.
ARBURG - vezérszámítógépes rendszer (ALS)
ARBURG - vezérszámítógépes rendszer (ALS)
ARBURG - vezérszámítógépes rendszer (ALS)
ARBURG - vezérszámítógépes rendszer (ALS)
ARBURG - vezérszámítógépes rendszer (ALS)

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz vásárlás (öröklicensz) - 2 338 000Ft-tól, egyszeri
Platform:
Cégméret: KisKözép
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák