Archimede

Archimede

WOODISSIMO Kft

WOODISSIMO Kft

- 0.00 (0)

Bemutatás

Napjainkban az Európában gyártott fa nyílászárókkal kapcsolatos befektetések 80 százaléka a numerikus vezérlésű technológiára összpontosít, és ez Magyarországon sincs másképp. Az ok mindig ugyanaz: rugalmasság – egy CNC géppel azt tehetem, amit akarok.
Át kell gondolni, milyen termékeket kell gyártanunk a következő tíz esztendőben. Meglátják, hogy az elkövetkező évek „divatos” fa ablakainak felét nem lehet a ma piacon lévő géppark nagy részével gyártani. Egy CNC gép viszont csak akkor működhet, ha az gyártónak nemcsak ablaktervező és a kereskedelmi programja van, hanem amely képes a gépet is vezérelni.
Mert sok mindenre szükség van a fa ablakok és ajtók gyártásának ellenőrzéséhez: árajánlatok, alapanyagok, beszállítók és azok szállítási határideje, megmunkálások, a dolgozók felkészítése és szervezése stb. Ehhez elengedhetetlen egy olyan szoftver, amely lehetővé teszi mindezek összehangolását és a döntéshez szükséges adatok megismerését. Az Archimede az egyetlen CRM/CAD/CAM/ERP szoftver a fa ablakok és ajtók gyártásához, amelyben az értékesítés, a tervezés, a gyártás vezérlése egy helyen található.
Archimede
Archimede
Archimede

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz vásárlás (öröklicensz) - 5 549 000Ft-tól, egyszeri
Platform:
Cégméret: KisKözép
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák