azERP

azERP

Bemutatás

Testre szabható folyamat központú vállalatirányítási rendszer, mely a vállalkozás üzleti folyamatait támogatja a kereskedelem, gyártás, szolgáltatás, építőipar területén.
Az üzleti folyamatokban a reménybeli vevővel történt első kapcsolatfelvételtől kezdődően az ajánlatadási, értékesítési, termék beszerzési és/vagy termék előállítási folyamaton keresztül a számlázás, pénzügyi kiegyenlítések, követelés kezelés, és utókalkuláció, valamint eredményességi számításokon és kimutatásokon keresztül végig követhetőek a folyamatok. Minden egyes értékesítésre lebontható a megtermelt eredmény illetve árrés.
Fejlett beszerzés tervezési algoritmusokkal rendelkezünk, amely segítségével a raktárkészlet minimális szinten tartható a folyamatos üzletmenet biztosítása mellett, így a lehető legkevesebb forgóeszközt kell készletekre lekötni.
Értékesítő munkatársak teljesítmény mérésére is rendelkezünk megoldásokkal, amelyek nem csak az elsődlegesen megtermelt haszon szempontjából vizsgálják a teljesítményt, hanem a vevőkkel történt kapcsolattartás mennyiségi és minőségi értékeket is gyűjtenek.
A telepített szoftver mellé mobil eszközökön is használható felületeket biztosítunk az értékesítés, és értékesítő kollégák támogatására, valamint illeszthető a rendszerhez az általunk fejlesztett WMS, szerviz szolgáltatásokat támogató modul, webshop interfészek vagy akár a szerződéses folyamatokat támogató, és szerződés nyilvántartó szoftverünk is.
azERP
azERP

Modulok

Számlázás
Pénzügy
Értékesítés
Beszerzés
Szervíz
Webáruház
Gyártás
Raktárkezelés

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz vásárlás (öröklicensz) - 6 000 000Ft-tól, egyszeri
Platform:
Cégméret: KisKözép
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák