BMD HR

BMD HR

Bemutatás

Optimalizálni szeretné a személyügyi folyamatait? Meg szeretné találni a megfelelő kollégát egy speciális feladatra? Átláthatóan szeretné nyilvánatartani a munkatársak adatait? Nem akar lemaradni a határidőkről? Akkor a BMD HR-szoftvere a megfelelő választás! Itt találhatja az egyes HR-területekre kínált megoldásainkat:

Digitálisan és bárhonnan kezelheti a munkaidő-nyilvántartását, az időrögzítéstől kezdve, a távolléti kérelmeken át, egészen az engedélyezésig.  További információk a munkaidő-nyilvántartáshoz.

A BMD személyi információs rendszer egy ideális eszköz a pályázók és képzések nyilvántartásához. Gördülékenyen elvégezheti a toborzási és kiválasztási folyamatokat, és megszervezheti a munkatársak oktatásait és továbbképzéseit. Részletek a személyi információs rendszerről.

A kiküldetések hatékony elszámolásával Ön is csak nyerhet. Az üzleti utakat akár menetközben is rögzítheti, engedélyeztetheti és lezárhatja. Több információ a kiküldetések elszámolásáról.

Öt jó érv a BMD HR szoftver mellett:

Integráció

A BMD HR-moduljában rögzített adatok teljes körűen elérhetőek a további moduljainkban is, legyen szó gyártástervezésről, vagy akár értékesítői elszámolásról.

Rugalmasság

A BMD HR-szoftvere kiemelkedő rugalmasságot biztosít Önnek. Számtalan szabad mező és paraméter seíti Önt abban, hogy egyedi folyamatokat alakítson ki a rendszerben. A jogosultsági rendszerünk is teljesen rugalmas, Ön döntheti el, hogy ki milyen adatokat láthat, szerkeszthet vagy exportálhat.

Tapasztalat

Több mint 1.800 könyvelőiroda és 24.000 vállalat használja elégedetten a BMD szoftvermegoldásait. Egy kiforrott megoldásról van szó, ami az átfogó teszteléseknek és folyamatos fejlesztéseknek is köszönhető. Mi tudjuk, mire van szüksége a kis- és középvállalkozásoknak, hiszen mi is azok vagyunk. Számunkra Ön nem csak egy ügyfélszám, hanem egyenrangú partner.

Felhőszolgáltatás

Mindig és bárhonnan elérheti HR-szoftverét, legyen szó saját szerverről vagy felhő alapú környezetről. Több rugalmasság és mobilitás: ez a BMD felhőszolgáltatás célja. Internet kapcsolattal közvetlenül elérheti szoftverét, a biztonságot egy tanúsítvánnyal rendelkező szerverpark biztosítja.

Átfogó háttértámogatás

Support, oktatás, súgórendszer. A BMD support gyorsan és egyszerűen támogatja Önt a program optimális használatában: akár helyben, távsegítséggel vagy telefonon. Egész évben lehetőséget biztosítunk a szemináriumainkon és webináriumokon való részvételre. Az online súgórendszerünket egy kattintással elérheti a programon belül.

BMD HR
BMD HR
BMD HR
BMD HR
BMD HR

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
Platform:
Cégméret: Nincs információ
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák