c-Order

c-Order

Codemakers Kft

Codemakers Kft

- 0.00 (0)

Bemutatás

Éttermi rendelés rögzítő és fogadó rendszerünk. Képes pl. egy pizzéria napi forgalma és a webáruházon keresztüli megrendelések fogadásának lebonyolítására. Blokk nyomtatásra alkalmas, de nem helyettesíti a pénztárgépet. A rendszer összekapcsolható pénztárgéppel, és a gyorskód segítségével könnyedén nyomtatható a pénztárgépen az adóügyi bizonylat. A rendszer két blokknyomtatót kezel egyszerre, egy a pultban és egy a szakácsnál. A konyhai nyomtatóra beállítható, hogy csak az étel jellegű rendelések nyomtatódjanak.

Miért válassza a c-Order-t?

a kliens program Internet kapcsolat nélkül is működik!
lehetséges a napi forgalom törlése, mely adatok a törlés előtt felhőbe küldésre kerülhetnek, így a kliensen oldali alkalmazás terhelése minimalizálásra kerül. A felhő szolgáltatásunk segítségével, azonban évekre visszamenőleg megmaradhatnak az adatai. A szolgáltatásuk elérhető felhőszolgáltatás nélkül is, de ez esetben a törölt adatok vissza nem állíthatóak!
egyszerű, személyre szabott használat, ha nem tetszik a rendelés összeállítás funkció, vagy új ötlete támad, mi módosítjuk a felületet az Ön igényei számára. Ez nem csak duma, mi ezt komolyan is vesszük!
nem kell új eszközöket vásárolnia, rendszerünk igényei: blokknyomtató, asztali számítógép (minimum 2GB RAM, DualCore processzor, 500 MB tárterület), ha ebből van Önnek használható állapotú, akkor nem kell új eszközre beruháznia! Béreljen tőlünk eszközöket! Új üzlet nyitása esetén, amennyiben nem biztos vállalkozása sikerében, nem kell eszközöket vásárolnia, bérelheti is azokat! Erre kérje külön bérleti szerződésünket, elérhetőségeink valamelyikén.
Pénztárgéppel való összekötés vonalkóddal, vagy gyorskóddal! A bizonylat végén található egy vonalkód, és egy gyorskód, melyet a pénztárgépbe beütve, vagy a vonalkódot lecsippantva a pénztárgép lekéri a megrendelést a számítógéptől, így a blokk végösszegét sem kell beütnie a pénztárgépbe.
OpenCart webshopját ingyen összekötjük rendszerünkkel. Egyéb weboldal összekötésre kérjen külön ajánlatot! Rendelések automatikus fogadására itt van lehetősége. Erre többféle megoldást kínálunk. Kérjen további információt elérhetőségünk egyikén!
c-Order
c-Order
c-Order
c-Order
c-Order

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz bérlés (licenszbérlet) - 14 900Ft-tól, havonta
Platform:
Cégméret: KisKözép
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák