CAS genesisWorld

CAS genesisWorld

Bemutatás

A CAS genesisWorld testreszabható CRM megoldás a kis- és középvállalatok számára.
Okos, hatékony és gazdaságos. Gyorsan bevezethető és könnyedén kezelhető, ugyanakkor: a funkciók széles skáláját biztosítja, a legfejlettebb technológiára épül, bővíthető, így egészen biztosan optimális megoldást nyújt az Ön igényeinek.
Sokrétű alapfunkciók
A CAS genesisWorld sokrétű funkciókat kínál az ügyfélkezelés számára. A vállalat valamennyi részlegén támogatja a folyamatokat.
Rugalmas és testre szabható
A CAS genesisWorld az Ön igényeinek teljesítésével bontakozik ki igazán. A rugalmas központi megoldásként kialakított rendszer optimálisan támogatja az Ön egyéni folyamatait: a felhasználói felülettől az adatbázis felépítéséig az összes egyéni igényekhez igazítás gyorsan elvégezhető.
Jól kidolgozott jogosultsági rendszer
Mindenki csak azokat az adatokat látja, amelyeket látnia kell. Ezt a jól kidolgozott, több fokozatos jogosultsági rendszer biztosítja. A felhasználó-, csoport- és szerepkezelésnek köszönhetően a legalacsonyabb szinten is jól meghatározottak a jogosultságok.
Mobil adatok
Mindegy, hogy honnan szeretné lehívni az adatokat, a központból, az otthoni irodájából vagy a mobil eszközről: a CRM adatok mindenhol hozzáférhetők, a munkatársai mindig az aktuális információkkal dolgozhatnak.
Kapcsolódás más rendszerekhez
Az ügyfélkezelés irányítóközpontjaként a CAS genesisWorld hidat épít az elszigetelt szoftvermegoldások között és egy központi helyen egyesíti az összes CRM adatot. A CRM megoldás számos interfészt kínál a más szolgáltatók rendszerei felé.
Innovatív technológia
A moduláris felépítésnek és a modern kliens-szerver architektúrának köszönhetően a CAS genesisWorld tökéletesen illeszkedik a vállalatához. A CRM megoldás minősége folyamatos ellenőrzés alatt áll: a termék tervezésétől a fejlesztési szakaszon át egészen a termék engedélyezését megelőző házon belüli tesztelésig.
Többszörösen díjazott CRM megoldás
Megoldásainkkal nyert számos díj annak jele, hogy folyamatos a termék továbbfejleszte. Különös örömmel fogadtuk ügyfeleink kitüntetését, a CRM Best Practice Award díjat.
Hosszú hagyományokra visszatekintő gyártó
Cégünk megalapítása óta azt a célt követjük, hogy a kis- és középvállalatokat az ügyfélkezelési megoldásainkkal még sikeresebbé tegyük. A KKV szektor számára megoldásokat kínáló vezető német CRM specialistaként hosszú évekre visszanyúló tapasztalatokkal rendelkezünk. Ezeket igyekszünk folyamatosan az Ön hasznára fordítani.
Hivatalos partnerhálózat
A Németországban működő több mint 140 partner és a 24 országban jelen lévő 55 nemzetközi partner garantálja a kompetensen és professzionálisan bevezetett CRM rendszert az Ön elvárásainak megfelelően.
CAS genesisWorld
CAS genesisWorld
CAS genesisWorld

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz vásárlás (öröklicensz) - 263 000Ft-tól, egyszeri
Platform:
Cégméret: KisKözép

Értékesítő szoftvercégek

PENTATRADE Mérnöki Kft.

PENTATRADE Mérnöki Kft.

ConsuLogicA Management + Technologie Beratungsgesellschaft mbH

ConsuLogicA Management + Technologie Beratungsgesellschaft mbH

Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák