CityOps

CityOps

Bemutatás

A rendszer bevezetése során szakértő csapatunk segít abban, hogy a szoftver oly módon kerüljön kialakításra, amely a megrendelő egyedi igényeinek leginkább megfelel, az általa kezelt folyamatokat a legoptimálisabb módon kezeli le és a cégnél felmerült problémákra teljes mértékű megoldást nyújt.
A rendszer használatához internet elérés szükséges csupán, így biztosított, hogy a vállalat ügyfelei a rendszeren keresztül közvetlenül jelentsék igényeiket az egymástól akár földrajzilag is eltérő helyen munkát végző, illetékes ügyfélszolgálati munkatársak felé.
A CityOps használatával a munkafolyamatok egyes lépései az ügyfelek által történt bejelentéstől, az engedélyezésen, a feladat megoldásán, a műszaki és pénzügyi teljesítésen át végig nyomon követhetőek. A különböző jogosultsági szinteknek köszönhetően a felhasználók mindig csak a számukra megfelelő státuszban lévő ügyeket tudják kezelni. A munkafolyamat egyes lépéseinél a rendszer automatikus email értesítést küld az illetékes munkatársaknak az elvégzendő feladatokról, így nem kerülheti el semmi a figyelmüket, nem akad meg a folyamat.
A rendszerben korlátlan számú projekt kezelhető, melynek nagy előnye, hogy egy közös rendszerbe olyan szereplőket is be lehet kapcsolni, akik csak bizonyos területeken érintettek. Minden bejelentéshez lehetőség van dokumentáció csatolására is, így egy vitás kérdésben fényképes vagy egyéb, más bizonyító erejű irat is felcsatolható.

A rendszer több lehetőséget is biztosít a nyilvántartott adatok, folyamatok szűrésére, kimutatások készítésére. A kimutatások Excel és Word dokumentumban is exportálhatók, a szűrt adatok pedig akár ki is nyomtathatók.
CityOps
CityOps
CityOps

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz vásárlás (öröklicensz) - 1 000 000Ft-tól, egyszeri
Platform:
Cégméret: KisKözép
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák