ContrallMES

ContrallMES

RG NET

RG NET

- 0.00 (0)

Bemutatás

Könnyen kezelhető, modulokból álló, integrált szoftver, ami a kapcsolatfelvételtől a termék kiszállításáig segíti a felhasználót. Átláthatóvá teszi a folyamatokat, ezzel a cége időt és pénzt takaríthat meg.

ÜGYFÉLKAPCSOLAT-KEZELÉS (CRM) MODUL:
a teljes értékesítési folyamat támogatása és nyomon követése a beérkező megrendeléstől a gyártáson át az eladott termék utánkövetéséig. Folyamatszemléletű dokumentálás és visszakereshetőséget biztosít.

feladatnyilvántartás
tennivalók automatikus generálása
rendszerezett dokumentumnyilvántartás
ügyfélkezelés
időszakos és ügyfélhez rendelt kedvezmények

GYÁRTÁSIRÁNYÍTÁS ÉS KONTROLLING MODUL:
segíti a munkaátütemezését és lejelentésekkel pontos képet ad a tervezett és tényleges folyamatokról. Az adatokat a termelési folyamat mérföldköveihez telepített contrall terminálok gyűjtik.

A modul alrendszerei:

Gyártmányok:
fastruktúrában, alkatrészekre bontva, árakkal,alapanyagokkal és technológiákkal. Utóbbiakhoz normaidők rendelhetők.

Szériák:
a gyártmányokból gépre vagy munkavállalóra kiosztható gyártási feladatok. A beállított normaidők és anyagigény alapján pontosan tervezhető a gyártási folyamat, a költségek, valamint az anyag- és munkaidő-ráfordítás.

Terminálok:
adatrögzítő terminálok a gyártási területen, amelyek kétirányú kommunikációt valósítanak meg a gépek és a munkatársak, valamint a termelésirányítási rendszer között.

Raktár:
akár több raktár felvitelével és elkülönített készletezéssel segíti az optimalizált helykihasználását, a minimumkészlet beállításával és a készletszint nyomonkövetésével pedig időt takarít meg.

Technológiák:
a gyártás során alkalmazott technológiák egyedileg rögzíthetők a hozzájuk tartozó normaidőkkel és minőségi követelményekkel együtt
ContrallMES
ContrallMES
ContrallMES

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz vásárlás (öröklicensz) - 8 724 900Ft-tól, egyszeri
Platform:
Cégméret: KisKözép
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák