Corvex APS

Corvex APS

Corvex Rt.

Corvex Rt.

- 0.00 (0)

Bemutatás

A mesterséges intelligencia algoritmust használó, ERP-független grafikus finomtervező (APS) az összes erőforrást figyelembe véve villámgyorsan ad optimalizált gyártástervet a célkritériumokhoz igazodva. A tervezés gyorsasága megengedi, hogy az állandóan változó üzleti környezetben azonnal alkalmazkodni tudjon a vállalat.

Gyártástervezés és ütemezés (APS, APO)
APSA tervező algoritmus úgy tervezi meg a gyártási rendeléseket, hogy minden bekapcsolt kapacitás és erőforrás (gép, szerszám, ember, stb.), minden anyag rendelkezésre álljon, valamint minden megelőző rendelés addigra elkészüljön.
Abban az esetben, ha valamilyen előre nem látható esemény következik be, akkor a tervező algoritmus újra lefut és a kapacitásokat újra tervezi. Ilyen események a következők lehetnek:
géphiba,
gyártás megszakítása minőségi okokból,
gyártás megszakítása időtúllépési okokból (esetleges szavatossági problémák),
bármilyen nem tervezett esemény (konfigurálható).
Ezek a jelentések a gyártás automatizálási és termelésirányítási rendszerből kell, hogy visszaérkezzenek. A tervezés elindítása ezek hatására automatikus. Természetesen a tervezést el lehet indítani kézzel is. Erre akkor lehet szükség, ha valamilyen törzsadat változott meg a rendszerben.

A tervező algoritmus figyelembe veszi a gép karbantartási ciklusát, azaz ha a gépen karbantartást kell végezni, akkor arra az időszakra semmilyen munkafolyamot nem lehet tervezni és a karbantartási ciklus sem szakíthat félbe semmilyen munkafolyamatot.
A karbantartási ciklusok idejének meghatározása a tervező algoritmus feladata, a karbantartási stratégia alapján, ami a géphez, gépsorhoz vagy a gépcsoporthoz van rendelve.

Termelés optimalizálás - paraméterek alapján

A tervező algoritmus eredménye a paraméterekkel pontosítható, módosítható. Ezekkel a paraméterekkel egyes algoritmikus döntéseket tudunk befolyásolni vagy egy-egy erőforrás használatát ki/be kapcsolni annak érdekében, hogy a szűk keresztmetszeteket fel lehessen deríteni. Ezek a paraméterek a következők:
Relatív tervezési időhorizont megadása
Anyagfelhasználás ki/bekapcsolása
Személyi kapacitásszámítás ki/bekapcsolása
Gépi kapacitásszámítás ki/bekapcsolása
Szerszám kapacitásszámítás ki/bekapcsolása
Kiválasztási stratégiák:
prioritás szerint,
határidő szerint,
rövid munkafolyamatot előre,
rövid munkafolyamatot hátra
Szerszámcsere mátrix konfiguráció
Anyagátállási mátrix konfiguráció
Transzportmátrix konfiguráció
Előkészítési idők/utómunkálati idők figyelembevétele

Termelési terv módosítás - aktualizálás

Az aktualizálás feladata a már kialakult termelési terv módosítása, a beérkezett információk alapján. Ezek az információk lehetnek a termelési terv kézi módosításának eredményei vagy az üzemi adatgyűjtéstől érkező adatok. Az aktualizálás a termelési tervben csak a terv időpontokat változtatja meg, a munkák sorrendjét, kapacitását nem.

Az aktualizálás segítségével azt láthatjuk, hogy ha a termelési terven nem változtatunk, akkor a termelés a jövőben hogyan fog alakulni a változások függvényében. Ez segít a megfelelő döntés meghozatalában, hogy a termelési terv gazdaságos és gördülékeny legyen.

Az aktualizálás egy automatizálható folyamat, amely folyamatosan naprakészen tartja a termelési tervet és annak alakulását.
Corvex APS
Corvex APS
Corvex APS
Corvex APS
Corvex APS

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz vásárlás (öröklicensz) - 1 500 000Ft-tól, egyszeri
Platform:
Cégméret: KisKözép
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák