CRM Apolló

CRM Apolló

Bemutatás

Egy vállalkozás célja, hogy termékeket értékesítsen ill. szolgáltatásokat nyújtson ügyfeleinek.  Nagyon sokan ugyanazt a terméket forgalmazzák, ugyanazt a szolgáltatást nyújtják. A konkurenciát csak az odaadó, vevőközpontú munkával tudjuk megelőzni. Sok erőfeszítésbe kerül egy ügyfél megszerzése, de legalább annyi energiát kell fordítani meglévő ügyfeleink megtartására is.

Manapság a társaságok munkatársai a napi feladat elvégzéséhez (az ügyviteli rendszeren kívül) egy szövegszerkesztőt, egy táblázatkezelőt és egy levelező programot használnak. Egyre többen ismerik fel, hogy az információ birtoklása, szakszerű felhasználása egyenlő a hatalommal. Meg kell becsülnünk az ügyfeleket, a velük kapcsolatos információkat – mint az orvosok a korlapokat – össze kell gyűjtenünk. Mielőtt egy ügyféllel felvesszük a kapcsolatot, megnézhetjük milyen események történtek a múltban, mikor és mire költötték a pénzüket nálunk (és mire nem). Ha a vevő érzi, hogy fontos nekünk, a jövőben is stabil vásárlónk marad.

A CRM rendszerek három területet fednek le:
- marketing munka
- értékesítés
- ügyfélszolgálat

Két fajta CRM rendszert ismerünk. Az egyik, amelyiket független rendszerként készítettek, a másik, amely össze van kapcsolva a tényadatokat hordozó (ERP) ügyviteli programmal. A Multi Informatikai Kft két fajta CRM rendszert fejlesztett ki. Az egyik egy általános, mindenki számára használható, a cég sajátságos működése szerint kiegészíthető rendszer. A másik az „ágazati CRM rendszer”, ami egy-egy olyan szakterületet fed le, mint közüzemi számlázás, irodaház és bevásárlóközpont üzemeltetés, szállítmányozás....

CRM Apolló
CRM Apolló
CRM Apolló
CRM Apolló
CRM Apolló
CRM Apolló
CRM Apolló
CRM Apolló

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
Platform:
Cégméret: Nincs információ
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák