DigiConto Mercator

DigiConto Mercator

Zalaware Kft.

Zalaware Kft.

- 0.00 (0)

Bemutatás

A program fejlesztése ügyfeleink egyedi igényeit is figyelembe véve történik. Ez az állandó programfejlesztés biztosítja, hogy a felhasználói élménynek, valamint a törvényi követelményeknek a rendszer folyamatosan megfeleljen.
A siker titka a felhasználóbarát felülettervezésben, személyre szabhatóságban és modularitásban rejlik, amely megteremti a kényelmes és gyors munka alapfeltételeit.

Rendszerünk az alábbi modulokból épül fel:
• Értékesítés és logisztika
• Elektronikus iktatás
• CRM
• Workflow
• Kontrolling
A program az teljes értékesítési folyamatot támogatja. Az értékesítési folyamat integrált, az egyik bizonylatból kényelmesen elkészíthető a következő, a folyamat előrehaladásának megfelelően. A készletből lefoglalhatóak a cikkek, melyek kiszámlázásra még nem kerültek. A rendelések összeállíthatóak a forgalom, a minimális és maximális készlet figyelembevételével is.
A logisztikai lánc végigkövethető, amely egyszerűbbé és hatékonyabbá teszi a beszerzők munkáját. A beszerzés adatait elég csak egyszer bevinni a rendszerbe, mert az egymást követő bizonylatok az előzőekből származtathatóak.
Az elektronikus iktatás megkönnyíti az egyes ügyiratok nyilvántartását. A rendszer lehetővé teszi, hogy a programban elkészített bizonylatokat egy helyen tárolja, minden bizonylathoz helyben rögzíthető a kapcsolódó irat, az iratok könnyen megkereshetőek, mindezek mellett dossziékba rendezésre és szignálásra is van lehetőség.
Rendszerünkben az ügyfélkezelés támogatása is megvalósul. A partnerekkel kapcsolatos információkat összesítve a Partner Információs Központ tartalmazza, itt minden partnerhez ügyintéző, telefonszám, e-mail cím rendelhető és különböző események rögzítésére is lehetőség nyílik.

Kimutatások készítését több tucat beépített lista teszi lehetővé. A készletek, értékesítések, forgalom nyomon követése cikkenként és partnerenként is elvégezhető. Lehetőség van saját listák elkészítésére is.
DigiConto Mercator

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz vásárlás (öröklicensz) - 4 500 000Ft-tól, egyszeri
Platform:
Cégméret: KisKözép
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák