Bemutatás

Képeztesse munkatársait költséghatékonyan!
Lépjen be a Digita tudásmegosztó központba és élvezze a jövő oktatási rendszerének előnyeit! Munkatársai oktatása egyszerűbb, költséghatékonyabb és nem utolsó sorban eredményesebb lehet. Ismerje meg Ön is a Digitát!

Naprakész tudás egyszerűen
Egy vállalat életében kulcsfontosságú a munkatársak képzettsége, annak folyamatos szinten tartása és fejlesztése. Mindenki azt szeretné, hogy alkalmazottjai kompetensek legyenek a szakmai újdonságok tekintetében, hiszen az kihat a teljes vállalkozás működésére. Ennek elkerülésére a legjobb módszer a folyamatos oktatatás, ami hosszútávon csak akkor működhet jól, ha költséghatékony, ugyanakkor eredményes.

E kettő tökéletes kombinációja a Digita!

Tudásmegosztás korlátok nélkül!
A Digita egy olyan interaktív e-learning felület, ahol az előadók és a vállalat munkatársai földrajzi és időbeli korlátok nélkül találkozhatnak egymással. A Digita változatos eszközökkel teremti meg a lehetőséget a tananyagok létrehozására, melyeket aztán egyszerűen elérhetnek a kurzus hallgatói, végül a megszerzett tudásból ellenőrzött keretek között online vizsgát tehetnek.

Éljen a Digita online oktatási rendszerének előnyeivel, maximalizálja munkatársai és ezzel vállalata eredményeit!

Digita – partner a XXI. századi oktatásban
Előnyök, melyeket a Digita képes megadni:

Költséghatékony - számtalan kiadást megspórol az online oktatással pl.: terembérlés, munkatársak utaztatása, esetenként szállás, étkezés biztosítása.

Kényelmes – kollégáinak nem kell utaznia, hiszen a Digitával irodájukból vagy akár otthonukból is elsajátíthatják a tananyagokat.

Személyre szabott – mindenki úgy és akkor tanulhat, ahogyan és amikor neki alkalmas. Ha egy rész megértése nehezebb, újra és újra nekivághatnak a tudásanyag elsajátításának.

Teljes körű infrastruktúra – a Digita rendszerhasználati díja tartalmazza a használathoz szükséges, folyamatos supporttal ellátott teljes szerverkapacitást, így a felhasználó vállalkozásoknak erre sem lesz gondjuk.

A Digitán változatos, interaktív kurzusok létrehozása is lehetséges: készülhetnek tudásanyagok szöveg, videó, hang formájában, vagy akár mindezek kombinációjában.

Az itt létrehozott tudásanyagok egyszerűen integrálhatók a vállalat saját honlapjába, de a Digita rendszerén belül is könnyen kialakítható a vállalat arculatához illeszkedő felhasználói felület.

A hátteret biztosító és a fejlesztésben aktívan résztvevő Magyar Kultúra Kiadó neve garanciát jelent a hosszútávú, stabil működésre.
Digita
Digita

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz vásárlás (öröklicensz) - 600 000Ft-tól, egyszeri
Platform:
Cégméret: KisKözép
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák