DREAM

DREAM

INTEGRA Zrt.

INTEGRA Zrt.

- 0.00 (0)

Bemutatás

START-DREAM: A Keretrendszer a DREAM modulok rendszergazdai funkcionalitását foglalja magában. A felhasználók és jogosultságainak beállítása, nyomtatók, környezeti és naplózási beállítások, felhasználói tevékenység lekérdezése, syslog áttekintés, hiba napló vizsgálata, support e-mail beállítások. Időzítve, indítható feldolgozások, lekérdezések beállítása.
DIRECT-DREAM Partnerek, iktató, szerződésnyilvántartó modulja (CRM): A nyilvántartásban ügyfelek, hatóságok, saját dolgozók is szerepelhetnek. Tartalmazza a partnerekkel szembeni összesített követelés kimutatását, az e-iktatókönyvet, rendezvények nyilvántartását, dm mail küldése megoldott. A szerződések nyilvántartásából kimenő számla generálható.
PERSON DREAM Bér és társadalombiztosítási nyilvántartó, elszámoló programrendszer. A munkavállalók adatainak nyilvántartására, munkabérek, jövedelmek és adók elszámolására, TB kifizetőhelyek részére társadalombiztosítási ellátások elszámolására, szabadság nyilvántartására, valamint a jogszabályok által előírt adatszolgáltatásokra. HR funkciók: toborzás, képzettségek nyilvántartása.
FAKT_DREAM: Számlázási modul a számviteli szabályok szerint kezeli a számlákat. Bejövő és kimenő számlák kezelése megoldott. Készülhet stornó, helyesbítő, előleg és záró számla, a számlák kontírozással kerülnek a főkönyvbe, a Likvid modulban kiegyenlítésre kerülnek, a beépített automatizmusok biztosítják a nagy mennyiségű számlák nyilvántartását.
STOCK_DREAM: Modul támogatja a raktár-vezetési és nyilvántartási folyamatot, valamint az anyag- és készletgazdálkodási tevékenységet. Rugalmasan paraméterezhető, több raktárat és ártípust - FIFO, elszámoló, időszaki átlagár- kezel, leltározási és mobil funkciókat tartalmaz, az elvárt bizonylatokat elkészíti. Kontírkódok segítségével főkönyvi feladást készít.
LIKVID-DREAM: Pénzügyi modul a bankszámlák, pénztárak, technikai számlák bevételi és kiadási forgalmának, várható egyenlegének megtervezésére, a terv és tényadatok kezelésére, nyilvántartására szolgál. Házipénztár, utólagos és elektronikus banki forgalom kezelése, multidevizás rendszerben történik. Menesztés és csoportos beszedés funkcióval rendelkezik.
FIB_DREAM: A modul egységes szerkezetben valósítja meg a főkönyvi és folyószámla (vevő/szállító analitika) nyilvántartást. A rendszerben több cég is könyvelhető, konszolidálva is. Előre feltöltött ill. karbantartható szótárak segítik az adatbevitelt és az ellenőrzést. Napló- és bizonylattípusok segítségével szabályozható a beviendő adatok köre, mint például az ÁFA-, devizakezelés stb. a könyvelési tételekhez elemző kódok rendelhetők.
CONTROLLING: A modul a mérleg és eredmény-kimutatás elkészítése mellett a felügyeleti jelentések, üzleti kimutatások, főkönyvi alapú elemzések elkészítésére ad lehetőséget. Tetszőleges számú táblák létrehozása, széles körű paraméterezés, kétnyelvű szövegezéssel. Az elemző kódok segítségével ugyanaz a tábla lekérdezhető részlegekre, pl. a forgalom üzletkötőkre, ill. ezek bonthatók is pl. régiónként.
DREAM
DREAM
DREAM
DREAM
DREAM

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz vásárlás (öröklicensz) - 50 800 000Ft-tól, egyszeri
Platform: Nincs információ
Cégméret: KisKözép
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák