DREAM4SYS ERP

DREAM4SYS ERP

Bemutatás

Szoftverünk az online számlázási törvényre már felkészült - Naválló.
DREAM4SYS ERP rendszerünk egy cég életében felmerülő minden fontos ügyviteli munkafázisra nyújt valamilyen megoldást. Az alap DREAM4SYS ERP következő elemekből épül fel: Internetes megjelenés (céges weblap) és internetes értékesítés (webshop), raktárkezelő rendszer, számlázó rendszer, gyártásvezérlés, project szervezés, Iktatás, CRM, vállalati kontroling, proaktív webchat. Rendszereinket marketinges elvek alapján fejlesztettük, ahol nagyon fontos, hogy az adott rendszer minél több információt adjon kezelőjének. Ahhoz, hogy egy weblap vagy egy hírportál fejlesztés napjainkban kielégítse a megrendelő minden igényét, nemcsak szépnek, de okosnak is kell lennie. Információkat kell hogy adjon tulajdonosának a látogatóiról és azok szokásairól.
Szeretné tudni, kik keresik fel honlapját? Mit néztek meg legtöbbször? Mind ezt név szerint? Rendszereink ilyen kérdésekre tudnak választ adni.
Rendszerünk tervezése során fontos tényező volt az egyes modulok közötti kommunikáció kiépítése, mert így akár egy fős vállalkozás vagy 100 fős nagyvállalat számára egyszerűen használható, a lehető legkevesebb emberszükséglettel. Az egyes folyamatok több modult is automatikusan elindítanak, hisz ha érkezik egy megrendelés az internetes értékesítési felületről, az automatikusan csökkenti a raktárkészletet és elkészíti a hozzá tartozó számlát. Amennyiben a saját cég végzi a gyártást akkor indítja a gyártási rendszert. Mindezt úgy, hogy minden egyes dokumentum és a munkafázisokhoz kapcsolódó tevékenység automatikusan iktatódik az iktatási rendszerben. A cég vezetőjének más feladata sincs, mint a vállalati kontroling modulban ellenőrizni azt. A Dream4Sys ERP vállalati kontrolling szoftver egy olyan döntést segítő eszköz, amely a legnehezebb helyzetekben is segíti tisztán látni a cég aktuális helyzetét és megmutatja a jövőbeni lehetőségeket. Rendszerünk könnyedén beépül számlázó, raktárkezelő, pénzügyi és kereskedelmi modulokba és azonnal használható a beimportált adatokkal.
DREAM4SYS ERP
DREAM4SYS ERP
DREAM4SYS ERP

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz vásárlás (öröklicensz) - 4 750 000Ft-tól, egyszeri
Platform:
Cégméret: KisKözép
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák