dSuite

dSuite

Bemutatás

A komplett dSuite rendszer egy integrált megoldás azon cégek számára, ahol jellemzően sorozatgyártási tevékenység zajlik. A megoldás része maga a szoftver és a hozzátartozó szolgáltatás, ami tartalmazza a bevezetést, oktatást és az egyedi igényekhez való testreszabásokat is.
A dSuite egy moduláris felépítésű integrált, kimondottan termelésirányítási rendszer, mivel a fő feladata, hogy a beérkező vevői igényeket határidőre a lehető legoptimálisabb (legolcsóbb és leggyorsabb) módon legyártsa és kiszállítsa a vevő számára.
A rendszer legfőbb erősségei az vonalkódos raktárirányítás, az anyagszükséglet tervezés, a gyártástervezés és optimalizálás, valamint a valós idejű gyártáskövetés. Nagy előnye a dSuite rendszernek, hogy teljes egészében a DanubiSoft saját fejlesztésű rendszere, azaz a DanubiSoft korlátok nélkül rendelkezik a rendszer teljes forráskódjával. Ennek köszönhetően a DanubiSoft rugalmasan és gyorsan tud reagálni az ügyfelek egyedi igényeire, így a rendszert teljesen a partner profiljára lehet szabni.
Szolgáltatások: A dSuite rendszerhez kapcsolódó szolgáltatások azon tevékenységek, amikor a DanubiSoft munkatársai valamilyen formában az ügyfél rendszerén dolgoznak. Ez jellemzően két helyszínen valósulhat meg, vagy az ügyfélnél, vagy a DanubiSoft telephelyén. Az ügyfélnél végzett szolgáltatások: Folyamatfelmérés, specifikáció: A szolgáltatás keretében a szakértőink áttekintik a vállalat teljes működését, és ez után javaslatot tesznek arra, hogy milyen megoldásokkal növelhető a cégnek a termelékenysége és működésének hatékonysága. Oktatás – Betanítás: A DanubiSoft teljes körű megoldása magába foglalja a munkatársak oktatását.
Felhasználói oktatás: Az általános felhasználói oktatás minden esetben a bevezető cég telephelyén a felhasználás helyszínén történik. Általában üzemi dolgozókat érint. Kulcsfelhasználói oktatás: DanubiSoft budapesti oktatótermében a kulcsfelhasználókat egy több napon keresztül tartó tréning keretében a rendszer szakértőivé képezzük. Ők jelentik az első support szintet. Élesindulás helyszíni támogatása: A rendszer teljes éles indulása esetén a DanubiSoft munkatársai a helyszínen tartózkodnak, akik szükség esetén segítséget nyújtanak a használatában.
A DanubiSoft telephelyén végzett szolgáltatások keretében, a legtöbb esetben a dSuite rendszer valamilyen ügyfélspecifikus átalakítását valósítják meg a DanubiSoft munkatársai. Ilyen átalakítás lehet például a modulok testreszabása (az alapszoftver egyedi átalakítását jelenti funkcionalitás szempontjából), de ehhez hasonló többek közt a riportok testreszabása (egyedi riportok készítése), vagy a layoutok testreszabása.
A komplett dSuite szoftvercsomagot azoknak a gyártó cégeknek ajánljuk, ahol a jelentős rendelésállomány miatt szükséges a gyártás folyamatos felügyelete és optimalizálása annak érdekében, hogy a szállítási határidők ne sérüljenek.
dSuite
dSuite
dSuite
dSuite
dSuite

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz vásárlás (öröklicensz) - 3 175 000Ft-tól, egyszeri
Platform:
Cégméret: KisKözép
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák