DTA DanubiSoft

DTA DanubiSoft

Bemutatás

A DTA egy olyan adatgyűjtő hardver, amely online termelési adatokat gyűjt sorozatgyártó gépekről, mint például esztergákról, présgékepről, fröccsöntőgépekről stb. Továbbá ezeket az adatokat tárolja és a hozzátartozó szoftver segítségével elemzi, amivel segíti a gépek jobb kihasználtságát.
A DTA egymással összehasonlítható termelési adatokat gyűjt annak érdekében, hogy a gépek termelési kapacitása mérhető legyen, és ezáltal a termelés jobban tervezhető legyen. Az adatgyűjtő segítségével jobban ki lehet használni a gépekben rejlő kapacitásokat. A DTA segítségével lehetőség van a gépek technológia adatainak mérésére analóg értékekkel, amelyek lehetővé teszik a termelési környezet komplex valós adatokon alapuló vizsgálatát.
A DTA nagy előnye, hogy a piacon jelenleg elérhető termelésirányítási adatgyűjtő megoldások közül a legjobb ár-érték aránnyal rendelkezik.
A DTA-adatgyűjtő saját adatgyűjtő memóriával rendelkezik, amelynek köszönhetően az adatvesztés lehetősége minimálisra csökken.
A DTA-adatgyűjtő képes vezeték nélkül is csatlakozni az ipari hálózatra, amelynek köszönhetően a gépek/eszközök mozgása és áttelepítése nincs korlátozva.
A DTA-adatgyűjtőhöz kapcsolódó szoftveres szolgáltatás lehetővé teszi a termelő vállalatok számára, hogy az összes (egymástól különböző típusú és márkájú) gépet együttesen, egymással összehasonlítva is vizsgálja.
A DTA-adatgyűjtőhöz kapcsolódó szoftveres szolgáltatás egyik fontos eleme, hogy a beérkező adatokat szűri és értelmezi, illetve a nyers adatokat átalakítja a felhasználó számára értelmezhető adatokká.

DTA DanubiSoft
DTA DanubiSoft
DTA DanubiSoft
DTA DanubiSoft

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz vásárlás (öröklicensz) - 4 000 000Ft-tól, egyszeri
Platform:
Cégméret: KisKözép
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák