Dyntell ERP

Dyntell ERP

Bemutatás

Mennyit ér a tudás? A tudás kincs, melynek alapja a megfelelő információk naprakész elérhetősége. Ezekre az információkra rohanó világunkban igen rövid idő alatt kell szert tennünk. Ehhez nyújt segítséget Önnek integrált vállalatirányítási rendszerünk.
Rendszerünk logikus felépítésű, egyszerűen használható szoftver, mely felhasználóbarát felülettel rendelkezik. Legfontosabb moduljaink: kereskedelmi modul, gyártás-termelés modul, CRM modul, Projektmenedzsment modul, Főkönyv modul, Bér és Munkaügyi modul.
Kereskedelmi modul:
Cége kereskedelmi folyamatait teljes egészében összefogó funkciók. Bizonylatkezelése leegyszerűsödik, könnyebben nyomon követhetőek lesznek az eredményei.
• Bizonylatkezelés nyomon követhető módon, számos kimutatással, export/import funkcióval,
• Késedelmi kamatlevél küldés,
• E-számlázás
• Toplisták, Hiánylisták,
• Rendelésteljesítettség kimutatások,
• Készlet-és raktárkezelés számos elérhető funkcióval,
• Pénzügyi funkciók, banki kapcsolat,
• Kintlévőségek, tartozások nyilvántartás, egyenlegközlő.
Gyártás, Termelés:
A gyártó cégek alapvető folyamatait képezzük le az alábbi programrész segítségével. Folyamatosan fejlesztjük a gyártási-termelési folyamatokat átfogó megoldásainkat, mely így a már meglévő és új ügyfeleink igényeit is ki tudja elégíteni. Rendszereink folyamatos fejlesztésével igyekszünk a legspeciálisabb gyártó folyamatot is segíteni.
• Gyártás-termelés alapfunkciók,
• Szerviz almodul,
• Gép-, szerszámkezelő almodul,
• Minőségbiztosítási almodul.
CRM modul:
A CRM, vagy más néven Ügyfélkapcsolat menedzsment modul feladata, hogy az információtechnológia eszközeivel járuljon hozzá a felhasználóik ügyfélkezelési folyamataihoz. Az on-line, off-line hozzáférés és az alkalmazott szerepkörök teszik lehetővé, hogy a rendszer pontosan igazodjon egy vállalat mindennapi működéséhez.
A modulon végigvonul, hogy a legtöbb ablakon az egyes adatokhoz dokumentumok csatolhatók, melyek a rendszer adataival együtt nyilvántarthatók.
Projektmenedzsment
A projektmenedzsment modul segítségével a projekt rendszerű gyártás vagy szolgáltatás nyilvántartása végezhető hatékonyan. Rendszerint a projekt szemléletű ügyfeleinknél javasoljuk a modul bevezetését, mely lényegesen leegyszerűsíti az egyes projektek lekövetését.
Főkönyv modul
Az ERP rendszerhez Főkönyvi modul is bekapcsolható. A programmal a kettős könyvvitelt folytató vállalkozások valamennyi számviteli feladata elvégezhető, azaz a főkönyvi könyvelés, a pénzügyi nyilvántartás, a házipénztár kezelés és a tárgyi eszközök nyilvántartása.
A főkönyvi rendszerbe van integrálva egy teljes értékű tárgyi eszköz nyilvántartás, melyet kérésre szintén beállítunk.
Bér-és Munkaügyi nyilvántartás:
Az ügyviteli rendszerhez Bér- és Munkaügyi modul is bekapcsolható. Teljes körű bérelszámolási és számfejtési rendszer, pontos jogszabálykövetéssel és valamennyi szükséges adatszolgáltatás elvégzésével.
Dyntell ERP
Dyntell ERP
Dyntell ERP

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz vásárlás (öröklicensz) - 1 500 000Ft-tól, egyszeri
Platform:
Cégméret: KisKözép
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák