eSystem Éttermi Szoftver

eSystem Éttermi Szoftver

Bemutatás

Éttermi szoftverünk segítségével, olyan asztaltérkép létrehozására vagyunk képesek, amely a legjobban tükrözi üzlete valós kinézetét. Legyen szó: étteremről, sörözőről, kávézóról, bowling vagy biliárd szalonról.
Az élethű asztaltérkép csökkenti a félreterhelések kockázatát, illetve az új vagy beugrós kollégák betanulási idejét is lerövidíti.
Éttermi programunkban lehetősége van virtuális személyzeti, illetve reprezentációs asztal létrehozására is. Ezeket előre meghatározott módon, az üzlet szabályaihoz igazodva lehet beállítani, így a terhelések automatikusan kedvezménnyel, beszerzési áron, vagy csak készlet levonással terhelődnek.
A szoftverben törzsvendég felületünk egy pörgős napon sem rabolja idejét, hiszen két kattintással, vagy akár törzsvendég kártyával is hozzárendelhetjük a sűrűn visszajáró vendégeinket az aktuális asztalukhoz, így biztosítva nekik kedvezményt vagy egyéb juttatásokat.
Ha már feljebb a készletezést említettük ejtsünk pár szót a napi feladatokról, mint bevételezés, átvételezés, leltár, termék és alapanyag selejtezés, göngyöleg, visszáru kezelés.

Vendéglátó programunkban, ezeket a funkciókat mind egy menüpont alá rendeztük. Úgy terveztük meg ezeket a munkafelületeket, hogy ne kelljen elhagyni az aktuális ablakot ha esetleg megakadnánk, például olyan esetben mikor bevételezésnél az alapanyag még nem szerepel az adatbázisunkban. Ilyenkor az „Új Alapanyag” gombra kattintva rögzíthetjük az új törzsadatot, majd zavartalanul folytathatjuk az aktuális munkánkat. Éttermi szoftverünket úgy alakítottuk ki, hogy ne legyen olyan ok, amiért a munkát egy törzsadat miatti megszakítást követően előlről kelljen kezdeni. Ez a fent említett összes napi feladatnál hasonlóan működik.

Munkafolyamatainkról a rendszer automatikusan elismervényt vagy bizonylatot generál, amit elmenthetünk magunknak vagy egy gombnyomással akár ki is nyomtathatjuk.


Minden tulajdonos számára fontos, hogy üzlete költséghatékonyan működjön. Ebben áll rendelkezésére a lekérdezések széles palettája. A rendszer kimutatásait két nagy csoportra szedtük szét, pénzügyi és raktárkészlet lekérdezésekre. Minden lekérdezés menthető pdf formátumban és kiexportálható excel táblázatba, amivel aztán szabadon további kimutatásokat lehet csinálni.

Ezen kívül a legtöbb lekérdezést automatikusan diagramm formában is megjelenítjük a vizuális átláthatóság érdekében. Amit még fontos megemlíteni, hogy az eSystem vendéglátóprogramban lévő statisztikák percre pontosan állíthatók, így például egy alkalmazottak szerinti pénzforgalmi jelentés lehívását is tudjuk korlátozni egy imént fizetett asztalra
A program tervezésekor fontos volt számunkra, hogy a tulajdonos könnyen testre szabhassa, hogy melyik felhasználó milyen jogkörrel rendelkezzen a rendszeren belül, illetve mibe enged belelátást. Azok a funkciók, melyekre nem kapott jogot a user, láthatatlanná válnak a belépést követően. Az alkalmazottak kóddal vagy kártyával is bejelentkezhetnek a szoftverbe, mindkét verzió gyors és biztonságos.
eSystem Éttermi Szoftver
eSystem Éttermi Szoftver
eSystem Éttermi Szoftver

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz vásárlás (öröklicensz) - 2 500 000Ft-tól, egyszeri
Platform:
Cégméret: Kis
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák