FactoryScope

FactoryScope

Bemutatás

Napjainkban az ipar területén egyre fontosabb a termelési adatok rögzítése és annak elemzése. Sok esetben rendkívül körülményes a papír alapú adatgyűjtés amelyben jelentős hibafaktor az emberi tényező. Célunk egy olyan keretrendszer megalkotása volt, amely az IPAR4.0 adta lehetőségeket kihasználva a legkevesebb emberi beavatkozással gyűjtse a termelési adatokat és vezérelje a termelési folyamatokat. A FactoryScope keretrendszer egy modulokból felépülő szoftver és hardver csomag, amely igény szerint formálható. A rendszer adatgyűjtő végpontjai nincsenek korlátozva egyetlen ipari szabványra sem, ezáltal rugalmasan alkalmazható heterogén ipari környezetben. Önálló megmunkálógépeken ( Fröccsöntő, Prés, Hegesztő, Stancoló, stb.) , automata szerelősorokon, kézi szerelő, megmunkáló cellákon.
Az adatok feldolgozását két fő területre osztottuk. A rendszer elsődleges funkciója a valós idejű termelési információk megjelenítése és vizualizálása, valamint a rendszer által gyűjtött adatokból visszamenőleges jelentések készítése, kiértékelése.
A termelési adatok regisztrálása mellett az IPAR4.0 keretein belül lehetővé teszi a gyártási folyamatok, minőségellenőrzési tevékenységek, karbantartási eljárások nyomon követését és szigorú betartásának megkövetelését.

A rendszer a PKND Industrial Kft. által fejlesztett végpontok által kapcsolódik a termelésben résztvevő eszközökre. A termelési adatok tárolásához MS SQL Szerver szükséges.

Főbb területek:
- Termelési adatok rögzítése ( jó darab, hibás darab)
- Képzettségi mátrix kezelés
- Beépülő anyag kezelés
- Megelőző karbantartás kezelés
- Minőségellenőri funkciók kezelése
FactoryScope
FactoryScope
FactoryScope

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz vásárlás (öröklicensz) - 10 000 000Ft-tól, egyszeri
Platform:
Cégméret: KisKözép
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák