FRIK Ügyféladmin

FRIK Ügyféladmin

Bemutatás

A FRIK Ügyféladmin ügyfél- és projektkezelő rendszerrel valóban kézben tarthatja folyamatait!

ELLENŐRZÉS

A FRIK Ügyféladmin használatával egyszerűen követheti nyomon a munkafolyamatokat, ellenőrizheti munkatársainak haladását. A rendszer lehetővé teszi, és egyben megkönnyíti az ügyfelekkel, munkatársakkal való kapcsolattartást, ügyfelei egyszerűen tudnak a projekt felelősének hibabejelentést küldeni. A rendszer lehetőséget ad ezeken kívül a pénzmozgások után követésére, a számlák és kifizetések ellenőrzésére.

IDŐMENEDZSMENT

Rendszerünk átlátható táblázatban mutatja az egyes projektek haladási ütemét, állapotát, a hozzájuk tartozó határidőkkel együtt. Így nem kell az egyes feladatokkal való megcsúszástól tartani, hiszen rendszerünk figyelmeztet, ha késésben vagyunk valamely feladattal és méri a hibák gyakoriságát. Mindezek a projektek gazdasági megvalósulását segítik elő.

ÜGYFÉLKEZELÉS

Az Ügyféladmin rögzíti az ügyfél adatait, hozzárendeli az ügyfelet a projekthez, így az ügyfél bármilyen probléma felmerülése, kérdés vagy kérés esetén egyszerűen felveheti a kapcsolatot a projekt irányítójával. Ezen kívül hírlevél feladásra és egyszerűbb számlázásra ad lehetőséget, valamint e-mail sablonokat is tartalmaz.

PROJEKTMEGVALÓSULÁS

A rendszer egyértelműen mutatja az aktuális projektek számát és haladási ütemét, az elvégzendő feladatokat és munkafázisokat. Leegyszerűsíti a fájlok és adatok kezelését, így Ön időt spórolhat meg, amit további feladatokra fordíthat.
FRIK Ügyféladmin
FRIK Ügyféladmin

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz vásárlás (öröklicensz) - 400 000Ft-tól, egyszeri
Platform:
Cégméret: KisKözép
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák