Gastrosystem3

Gastrosystem3

Bemutatás

A Gastrosystem3 még jobb lett, mint elődei. Partnereink visszajelzései, tapasztalatai alapján fejlesztettük a harmadik generációs éttermi ügyviteli rendszerünket, hogy a lehető leghatékonyabban és legegyszerűbben kezelhető legyen, minden vendéglátói dolgozó számára.

Rendelés pofonegyszerűen
A hagyományos, helyi rendelések mellett éttermek bevételeinek nagy részét teszi ki a házhozszállítás. Fontosnak tartottuk, hogy az új szoftverben ez a funkció is egyszerűen és egyértelműen kezelhető legyen. A Gastrosystem3 a belső (hagyományos éttermi) és külső (telefonos és egyéb) megrendeléseket egy felületen kezeli, így a felszolgálónak nincs más dolga, mint társítani megrendeléseket az asztalokhoz, vagy egy külső személyhez. A Gastrosystem3 rögzítés és nyomon követés szempontjából is pofonegyszerűen kezelhető.

Ki, mit fizet? - Rendelésfelvétel akár székenként is
A pincér munkáját megkönnyítendő fejlesztettük a program rendelés felviteli részét sokkal átfogóbbá mint eddig. A külön fizetés már nem probléma, a megrendelt tételeket akár székenként is felvihetjük, hogy később egyszerűen, zsebszámolás nélkül fizettessünk az asztaloknál.
Ha rendeléskor nem terheltük külön a székekre a fogyasztást, akkor szükség esetén a „fogd és vidd” (drag & drop) módszerrel rendelhetjük a cikkeket székekhez. A tételek kiválasztása a képernyőn elhelyezett gombokkal vagy táblázatból történhet, a felhasználó igényeinek megfelelően.

Napi zárás áttekinthetően
A napi zárás régen néha órákat is igénybe vett, nem beszélve az alkalmazottak és esetenként a főnök energiáit is.
A Gastrosystem3-al nem csak időt spórolunk azzal, hogy azonnal információt kapunk a forgalomról, ezeket akár helyiségenként, terminálonként vagy akár pincérenként is elszámoltathatjuk.

Készletkezelés, hogy sose legyen hiány
A Gastrosystem3 segítségével naprakész információt kaphatunk készleteinkről. A beérkező szállítóleveleket és számlákat rögzíthetjük, készletfelhasználásunkat a napi működés során a szoftver automatikusan adminisztrálja. Ezen adatokra épülő kalkulációk készíthetők, így pontosan követhetjük készleteink mennyiségének alakulását, árucikkeink önköltségi árát, az árréseket. A leltározás funkcióval a heti vagy havi leltárok felvett értékeit vezethetjük vissza a rendszerbe, szükség esetén így korrigálva az eltéréseket.

Pontos hardverkihasználás
A Gastrosystem3 egyaránt támogatja az érintő képernyős és hagyományos beviteli eszközökkel felszerelt rendszereket.
Megadhatjuk, hogy a különböző típusú rendeléseket melyik nyomtatóval szeretnénk kinyomtatni, ezáltal a rendelésekről készülő bizonylatok közvetlenül az elkészítés helyén kerülhetnek kinyomtatásra.
Gastrosystem3
Gastrosystem3

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz bérlés (licenszbérlet) - 10 400Ft-tól, havonta
Platform:
Cégméret: Kis
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák