GBaRT DocuScan WorkFlow

GBaRT DocuScan WorkFlow

Bemutatás

A GbArt WorkFlow rendszer egy speciális rendelés kezelő platform. A vevők egy webes felületen keresztül adják le rendelésüket előre dekralált paraméterek kitöltésével, vagy a cég alkalmazottjai viszik fel ugyanebbe a rendszerbe az e-mailen, telefonon, személyesen, vagy egyéb úton beérkező rendeléseket. A rendszer az ügyfelek számára is folyamatos értesítéseket küld.

Termék szolgáltatás részletes leírása:
A munkafolyamat-irányítási rendszerek az üzleti folyamatainkat elektronikusan valósítják meg. Az általunk szolgáltatott rendszer-modul által a vevők egy webes felületen keresztül adják le rendelésüket előre dekralált paraméterek kitöltésével, vagy a cég alkalmazottjai viszik fel ugyanebbe a rendszerbe az e-mailen, telefonon, személyesen, vagy egyéb úton beérkező rendeléseket. Segítségével automatizálhatók és szabályozhatók a vállalat tipikus munkafolyamatai.
A rendszer bevezetését követően, az egyes osztályok pontos képet kapnak az őket érintő ügyféligényekről, továbbá a menedzsment napi szinten kap információt a cég munkafolyamatainak pontos státuszáról. A különböző riportálási funkcióknak köszönhetően, a menedzsmentnek lehetősége van időben reagálni, illetve beavatkozni az egyes munkafolyamatokba. Ezek ezáltal kontroláltabbá és nyomon követhetőbbé váltak.
A rendszer az ügyfelek számára is folyamatos értesítéseket küld, ezzel jelentősen megnövelve a korábbi ügyfél elégedetlenségi szintet, illetve a reakció időket az egyes módosításra irányuló feladat esetén. Ezáltal üzleti folyamatok, az automatizáltságnak köszönhetően csökken a hibalehetőség, a szervezet korábbi munkafolyamatai felgyorsulnak, segít az optimális munkamegosztás kialakításában, végigköveti az információ életútját, és ezáltal folyamatos ellenőrzési lehetőséget biztosít.
GBaRT DocuScan WorkFlow
GBaRT DocuScan WorkFlow
GBaRT DocuScan WorkFlow

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz bérlés (licenszbérlet) - 12 800Ft-tól, havonta
Platform:
Cégméret: Kis
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák