GreenArchive

GreenArchive

Bemutatás

A GreenArchive egy jogilag eredeti, digitalizált dokumentumok tárolására, kezelésére és továbbítására alkalmas felhő alapú megoldás. A dokumentumok a kiemelkedő biztonságú IBM felhő rendszerében (IBM SoftLayer Amsterdam Data Center) kerülnek tárolásra. A magyar konverziós rendelet, az európai uniós eIDAS rendelet, valamint a magyar Bizalmi törvény alapján a rendszerünkben elektronikusan tárolt és hitelesített dokumentumok jogilag eredetinek és bizonyítékként elfogadhatónak minősülnek az Európai Unió teljes területén.
Papír alapú dokumentumait irodából, vagy mobil készülékkel távolról is könnyedén feltöltheti és hitelesítheti a GreenArchive rendszerbe. Az így hitelesített dokumentumok jogilag megfelelnek az eredeti papír alapú dokumentumnak!
Okostelefon, vagy tablet segítségével (iOS, Android, Windows) bárhonnan, bármikor hozzáférhet tárolt dokumentumaihoz, valamint dokumentumokat szkennelhet, fényképeket, videó és hang fájlokat tölthet fel. A mobilon feltöltött dokumentumok a hitelesítésen túl GPS koordinátákat is tartalmaznak.

Nincs több elveszett dokumentum, nincs felesleges és drága tárolás, nincs napokon keresztül tartó keresgélés!
GreenArchive
GreenArchive

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz bérlés (licenszbérlet) - 49 900Ft-tól, havonta
Platform:
Cégméret: KisKözép
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák