HR Felhő

HR Felhő

Bemutatás

1. Jelentkezés LinkedIn és/vagy Facebook profillal

A jelentkezési hajlandóság növelése és a jelentkezési folyamatok lerövidítése érdekében a pályázók akár LinkedIn, vagy (igény esetén) Facebook profiljukkal is regisztrálhatnak a jelöltadatbázisba, jelentkezhetnek az állásokra. Tapasztalataink szerint az efféle könnyítés jelentős mértékben növeli a beérkező pályázatok számát, így komoly támogatást jelent a toborzási folyamatokra nézve.

2. Interjúszervezés és interjújelentés két perc alatt

Az interjúk néhány gombnyomással megszervezhetők. A találkozók időpontjáról, helyéről, és minden fontos információról a jelölt, és az összes többi résztvevő automatikus e-mail üzenetet kap. A rendszer lehetőséget biztosít az interjún résztvevő pályázókról szóló összefoglalók rögzítésére, amelyeket a pályázó önéletrajzához kapcsoltan is lehet tárolni.

3. Jelölt „history” – azaz a korábbi események nyilvántartása

Rendszerünk nyomon követi az egyes jelöltek korábbi pályázatait, regisztrálja az azokkal kapcsolatos visszajelzéseket, eseményeket, valamint ezek eredményeit. A jelöltek adatlapján 1 perc alatt képbe kerülhet a pályázó korábbi szerepléseivel kapcsolatban: melyik kolléga, mikor interjúztatta, milyen pozícióra és, hogy mi lett az interjú eredménye.

4. Önálló vállalati karrierportál

A meglévő céges weblapba integrálható, vagy külön is üzemeltethető karrierportál nem csak a jelentkezést könnyíti meg, de nagyban elősegíti az „employer branding” -et is. A felületre az állások mellé cikkek, hírek, változatos tartalmak jeleníthetők meg. A keresőoptimalizálási funkciókat, videó- és képi tartalmak publikálását támogató tartalomkezelő modul használatához nincs szükség komolyabb IT ismeretekre.

5. Testre szabható hosszúságú jelentkezési lapok

Az egyes pozíciókhoz különböző típusú jelentkezési lapok hozhatók létre. Például egy IT pozíció, vagy egyszerűbb fizikai pozíció esetében nem feltétlenül szükséges 5-10 perces hosszúságú adatlapokon bekérni a pályázói adatokat. A pozíciók munkaterületétől és/vagy a pozíciószintektől függően érdemes ezeket használni, hiszen a hiányszakmák szakemberei tapasztalataink szerint kevesebb időt szánnak a pályázásra, így elkerülhető a jelöltvesztés

6. Minden jelölt mindig választ kap

A pályázókkal a rendszerbe előre integrált automatikus válaszüzenetekkel tud kommunikálni, amelyeket egyetlen gombnyomással átállított státuszváltozásokhoz tud társítani. Ez a lehetőség biztosítja, hogy egyetlen jelölt se maradjon válasz nélkül, és a toborzásra fordított időt nagyban lecsökkenti.

7. Pozíciónyitás néhány kattintással

A vállalati arculati előírásoknak tökéletesen megfelelő álláshirdetéseit néhány perc alatt könnyedén létrehozhatja. A hirdetésekbe egyszerűen tűzhet be képet, vagy ágyazhat be akár videót is. Szofisztikált jogosultsági rendszerünk segítségével jóváhagyási folyamatok, ellenőrzési/supervisor funkciók is beállíthatók a HR Felhőben.

8. Saját fiók az összes pályázónak

A jelöltek pályázataikat saját fiókjukban tudják nyomon követni. E-mail cím / jelszó páros segítségével belépve a toborzó rendszer álláskeresői felületére, bármikor megtekinthetik aktuális pályázatuk adatait, a kiválasztás folyamatának állását és a visszajelzéseket. A fiókban egyszerű, átlátható felületen menedzselhetik saját adataikat, csatolt dokumentumaikat és hírlevél beállításaikat.

9. Kulcsszavas keresőrendszer a jelöltadatbázisban

A korábbi pályázatok és jelöltek közötti kulcsszavas keresés, paraméterezett keresés és ezek kombinációja egyaránt végezhető. A kulcsszavas keresőrendszer egyaránt keres a pályázók által csatolt önéletrajzokban, motivációs levelekben, adatlapon megadott információkban, valamint az interjújelentések és a vélemények funkciók segítségével rögzített információk szövegében is.

10. Belső karrier és belső munkatársajánló rendszer

Gondot okoz a belső ajánlások, vagy éppen a vállalaton belüli karrierlehetőségek kezelése? A HR Felhővel erre a problémára is megoldást talál. Szoftverünk komplex belső toborzási platformot is tartalmaz, amely egyaránt támogatja a csak belsőleg meghirdetett állásokra való jelentkezési lehetőségeket, valamint a munkatárs ajánlói programokat (beleértve a sikerdíjas motiválást is).

11. Összekapcsolás meglévő vállalati rendszerekkel /szoftverekkel

Active Directory? Google OAuth? Egyik sem probléma! A HR Felhő igény esetén képes a felhasználói jogosultságokat a vállalati Active Directory –ból kinyerni, vagy a Google Apps –ot használó cégek esetében az OAuth-tal hitelesíteni. A HR Felhő alkalmas egyéb más szoftvertermékekkel is kapcsolatot létesíteni, legyen szó a meglévő bérszámfejtő, TB, vagy egyéb alkalmazásokról.

12. Előszűrés tesztekkel

A pozíciót megpályázó jelölteket a rendszerbe integrált tetszőleges tesztekkel tudja előszűrni. Az elért eredmény alapján a pályázókat a rendszer sorba rendezi, így Önnek elég csak a legjobbakkal folytatni a kiválasztást, ezzel is jelentős időt spórolva.

Nagyvállalatok

A HR Felhő ügyfeleinek jelentős részét jelenleg is multinacionális nagyvállalatok teszik ki, elsősorban a kereskedelmi és a gyártó szektorokból. Ennek megfelelően minden ügyfelünknél teljesen egyedi, a saját, meglévő kiválasztási folyamataikhoz igazított, illetve (igény esetén) egyéb más szoftvereikkel összekapcsolt HR Felhőt üzemeltetünk. Ügyfeleink között tudhatunk több telephellyel rendelkező multinacionális vállalatokat is, akik minden szervezeti egységük toborzási feladait a HR Felhővel látják el. Folyamatos fejlesztésekkel támogatjuk munkájukat, felmerülő igényeikre folyamatos rendelkezésre állás mellett gyorsan reagálunk.

Munkaerő közvetítők

Az Uniós adatvédelmi rendelkezések komoly kihívások elé állítják a munkaerő-közvetítő / fejvadász cégeket is. Amellett, hogy a HR Felhő GDPR konform megoldást nyújt számukra, a rendszer lehetőséget biztosít az egy időben történő jelentős mennyiségű toborzások gyors és hatékony lebonyolítására is. Ugyancsak hatékony eszköz a „mass recruiting” feladatok kezelésére, hiszen automatizált XML hírfolyamok révén gyakorlatilag az összes hazai állásportálra, vagy a Facebook-ra, a Twitter-re, és a LinkedIn–re is automatikusan tölthetik fel és vehetik le állásajánlataikat.

Kis- és közepes vállalkozások

A piaci igényekre reagálva alakítottuk ki a HR Felhő KKV verzióját, hogy nekik se kelljen lemondaniuk toborzási folyamataik megkönnyítéséről, a jelöltadatbázis építésről és egy korszerű, saját karrierportál működtetéséről. Ezzel a konstrukcióval a 250 főnél alacsonyabb létszámú, rendszerint kevesebb toborzással rendelkező cégek is kedvező havi- és bevezetési díjak mellett juthatnak hozzá a HR Felhőhöz. Ráadásul, ha egy adott hónapban nincs munkatárs keresésük, a havidíj helyett mindössze egy lényegesen alacsonyabb fenntartási díj kerül csak felszámolásra.

HR Felhő

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
Platform:
Cégméret: Nincs információ

Értékesítő szoftvercégek

BECK AND PARTNERS Kft.

BECK AND PARTNERS Kft.

Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák