HRYou HRM

HRYou HRM

HRyou Kft.

HRyou Kft.

- 0.00 (0)

Bemutatás

Professzionális HR szoftver. Találja meg a legjobb jelölteket és automatizálja folyamatait. A HRYou HRM minden funkcióval rendelkezik, amelyre cégének szüksége van. Toborzás, ATS, állománykezelés és jelenlétkezelés.

Automata toborzás

Mesterséges intelligenciánk segít megtalálni a legjobb jelölteket. Találja meg a megfelelő embert akár közvetítéshez, akár saját állományhoz.

Állománykezelés

A HR teljes spektrumára ad választ a HRM. A toborzás után kezeli a cége állományát, szabadságolásokat, költségeket, szerződéseket. Nincs többé Excel, csak a HRM.

Jelenlétkezelés

Az állománykezelésen túl, a HRM képes jelenléti ívek, túlórák kezelésére is. Előkészíti és a teljes integrációnak köszönhetően át is adja az adatokat bérszámfejtő rendszerének!

A teljesítmény és hatékonyság mostantól nem egy elérhetetlen vágyálom csupán, hanem egy reális cél, amelyet lépésről lépésre valósíthatunk meg. Ebben segíti Önt és munkatársait minden nap a HRM. Lásson bele a munkafolyamatokba egyetlen felületen. Intézzen mindent egyetlen gombnyomásra.

A hirdetések feladása és kezelése, az azokra beérkező jelentkezések, továbbá a jelentkezőkkel való kapcsolattartás egy rendszerben történik. Így egy-egy pozíció vagy jelölt kapcsán minden információ egy helyen szerepel: könnyen elérhető és áttekinthető formában.

HRYou HRM
HRYou HRM
HRYou HRM
HRYou HRM
HRYou HRM
HRYou HRM
HRYou HRM
HRYou HRM
HRYou HRM

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
Platform:
Cégméret: Nincs információ
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák