IRIS

IRIS

Bemutatás

Ügyviteli rendszerünk végig kíséri egy kereskedelemmel (szolgáltatással) foglalkozó vállalkozás ügyviteli folyamatait. Az árajánlat adástól, a termék megrendelésén át egészen a szállítólevél, illetve a számla kiállításáig.
Továbbá árajánlatot kérhetünk mi is a beszállítóinktól, megrendeléseket adhatunk le a beszállítóinknak, a megrendelés megérkezése után készletre vételezhetjük a beérkezett termékeket. (szállítólevélről, és számláról is)

Mindezt úgy, hogy a folyamat elején felrögzített bizonylatok adatait néhány gomb nyomással automatikusan át tudunk adni a folyamat következő bizonylatára. Nem kötelező a folyamaton végig menni az árajánlat adástól a számla készítéséig, mert szállítólevél és számla önállóan is kiállítható.

Készpénzes számlák esetén egy automatikus házi pénztár nyilvántartás is megtörténik, illetve átutalásos számlák esetén lehetőség van a banki kiegyenlítések nyilvántartására is.

A rögzített adatokból kb. 150 különböző lista, összetett kimutatás és grafikon készíthető, amelyek száma folyamatosan bővül.

A fenti modulok egy egységes rendszert képeznek, amelyek önállóan és külön külön is használhatóak. Már az alap csomag is tartalmaz minden modult.
IRIS
IRIS
IRIS
IRIS
IRIS

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz bérlés (licenszbérlet) - 120 000Ft-tól, Évente
Platform:
Cégméret: Kis
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák