karaDox

karaDox

Bemutatás

A karaDox rendszer a cégünk által fejlesztett SharePoint keretrendszerű alkalmazások összessége, amely a vállalatok szervezeti egységei által működtetett munkafolyamatok elektronikus kezelését valósítja meg. A termék kialakításánál a több mint 10 éves elektronikus dokumentum- és folyamatkezelő rendszerfejlesztési tapasztalatainkra támaszkodtunk.
A karaDox egyik legnagyobb előnye az egyedi fejlesztésű dokumentum- és folyamatkezelő rendszerekkel szemben, hogy a szabványos Microsoft SharePoint keretrendszerre épül, így ennek használatával az ügyfeleink nincsenek kiszolgáltatva egyetlen szoftverfejlesztő cégnek, de mégis az igényeiknek megfelelő, egyedi, testreszabott megoldásokat használhatnak, azonban azt a későbbiek során szabadon módosíthatják vagy akár továbbfejleszthetik.
A Microsoft folyamatos SharePoint keretrendszer frissítései miatt a karaDox rendszer is folyamatosan megújul funkcionalitásában és felhasználói élmény tekintetében is, ezzel is eleget téve az egyre magasabb felhasználói igényeknek. A karaDox keretrendszerét biztosítóSharePoint ma már felhőszolgáltatásként is igénybe vehető, így ügyfeleinknek nem szükséges a rendszer futtatásához szükséges saját infrastruktúrát fenntartani, hanem azt költséggazdálkodás terén jóval tervezhetőbb és rugalmasan változtatható felhőszolgáltatásként is igénybe tudják venni.
A karaDox webes felhasználói felülete révén szinte bármilyen webes böngészőt futtató eszközről elérhető, a felhasználók számára ezzel biztosítva napjaink egyik legfontosabb elvárását, a mobilitást. A termék a SharePoint szabványos interfészkapcsolatai révén könnyen integrálható bármely már meglévő szoftverrendszerhez, elősegítve ezzel a felhasználók hatékony munkavégzését.
A rendszer moduláris felépítésű, így az egyes szervezeti egységek számára fejlesztett alkalmazáscsomagok rugalmasan alakíthatók a funkcionális igényeknek megfelelően. A SharePoint keretrendszer beépített lehetőségein túl SharePoint add-on eszközöket is kialakítottunk (jogosultságkezelő, sorszámosztó stb.), amelyeket az egyes modulok fejlesztésénél felhasználva költséghatékony megoldásokat nyújthatunk ügyfeleinknek. A meglévő modulokon túl természetesen lehetőség van teljesen egyedi folyamat- vagy dokumentumkezelési igény kiszolgálására is a karaDox rendszerben.
Mivel egyik fő célunk, hogy ne a vállalatoknak kelljen a rendszerhez alkalmazkodni, hanem a rendszer alkalmazkodjon a vállalat által működtetett folyamatokhoz, ezért a bevezetésre kerülő karaDox modulok minden esetben a részletesen specifikált igényeknek megfelelően kerülnek testre szabásra és paraméterezésre, szükség esetén pedig egyedi továbbfejlesztésre.

A karaDox rendszer az alábbi 8 terméken belül a következő modulokkal támogatja a vállalatok folyamat- és dokumentumkezelési feladatait:
1. karaDox általános
2. karaDox adminisztráció
3. karaDox pénzügy
4. karaDox beszerzés
5. karaDox termelés
6. karaDox HR
7. karaDox MIR, KIR
8. karaDox IT
karaDox
karaDox
karaDox
karaDox
karaDox

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz bérlés (licenszbérlet) - 10 000Ft-tól, havonta
Platform:
Cégméret: KisKözép

Értékesítő szoftvercégek

SIEGBALD Kft.

SIEGBALD Kft.

Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák