LiveGuide

LiveGuide

Mimézis Kft.

Mimézis Kft.

- 0.00 (0)

Bemutatás

A Live Guide által generált honlap összeköttetésben az adminisztrációs rendszerrel munkatársként segíti értékesítési, marketing és termékkommunikációs feladatainak megvalósítását. A Live Guide közös adatbázist biztosít akár több szervezet számára is, amin belül önállóan és összevontan is kialakíthatók, kezelhetők az egyes funkciók. Így a szervezetek a saját működésükre és profiljukra szabhatják mind az adminisztrációs, mind a nyilvános felületet.

Mindezek mellett azonban szükség van arra is, hogy az adminisztrátorok különböző szinteken és különböző jogosultságokkal tudják kezelni a felületet, de mégis meglegyen a maguk szabadsága.

Live Guide elemek
A kidolgozott program célja, hogy úgy tegye kompatibilissé, egységes szerkezetűvé az adatokat, hogy ne vesszen el egy olyan adat sem, amely nem kényszeríthető bele egy előre megadott sablonba, ezáltal a rendszer egésze szabadon és teljes körűen paraméterezhető. Sablonalapú katalógus adatbázisa fastruktúra és felhő eljárás szerint rendszerezi a vonzerőkről és szolgáltatásokról nyilvántartott adatotokat, ezáltal biztosítva a korlátlan számú és mélységű természeti érték és épített örökség átlátható menedzselését. A vonzerők és szolgáltatások különböző méretű fotókkal, videókkal, hanganyaggal, multimédiás bemutatóval illusztrálhatóak. Többnyelvű struktúra és adminisztrációs rendszer, nyelvek online kezelhetőségével. Az adattartalom összessége más honlap rendszerekbe integrálható, pl. másik hírportál felé. A termék adatlapokból (vonzerő, szolgáltatás, helyi termék, stb.) PDF, nyomtatható formátum és hírlevél is generálható.

A háttér informatikai rendszerhez, legyen az online foglalási rendszer, webshop, vagy komplex idegenforgalmi szoftver komplett, a megrendelő elképzeléseihez igazodó weblapot is készítünk, de kérésre a kész dizájnhoz is illesztjük a hatékonyan működő informatikai háttere.

Főbb moduljai: CMS rendszer (menü és tartalomszerkesztés), CRM rendszer, Hírlevél küldő modul, Vonzerő nyilvántartás, Komplex pénzügyi és számlázási rendszer, Ajánlatkérés és foglalás modul, Interaktív térkép, Utazástervező, Statisztika, Turisztikai kártyarendszer, 3D virtuális városlátogatás, Webáruház.
LiveGuide
LiveGuide

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz vásárlás (öröklicensz) - 250 000Ft-tól, egyszeri
Platform: Nincs információ
Cégméret: KisKözép
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák