LSZMG ERP

LSZMG ERP

Bemutatás

Élelmiszer-ipari termelésirányítás és üzemügyviteli rendszer.

Jellemzően nem közgazdasági, hanem termelési szemléletű rendszer.

Így az a jellemző, hogy mi elsősorban a tényleges munkafolyamatok támogatására helyeztük a hangsúlyokat, az üzemgazdasági- és cégvezetői kérdésekre adott megoldásainkban. Ez az alapvető célkitűzésünk.
A szoftvert minden esetben „cégre szabjuk”. Ezt követően a rendszerünk már csak, az ügyfél számára releváns üzleti folyamatokat támogatja.

Kiemelt üzemügyviteli folyamatok:

Megrendelések kezelése:
Heti vagy napi etappal, keretrendeléssel és EDI-rendelés fogadással. Bármilyen formátumú rendelést tudunk fogadni és feldolgozni.
A rendeléseket le tudjuk osztani a társüzemek, alvállalkozók felé. Ezek lehetnek üzemek, vagy más beszállítók.

Gyártástervezés, gyártás követés:
A megrendelések alapján, vagy direkt módon is indítható a termelések programozása. Ezekhez a rendszer erőforrásokat rendel (alapanyagok és segédanyagok szükséglete, munkaidő szükséglet, stb.), miután ellenőrzi azok rendelkezésre álló fedezetét. A termelést faktorizálni is tudjuk. Ezt, péküzemeknél például a kenyér-, és zsemlefaktorra, míg más esetben munkaidő és/vagy költségszerkezet tervezéssel látjuk el.
Zárt gyártáskövetéssel rendelkezik. Több fajta termelés elszámoltatással bír.

Sokrétű megoldással rendelkezünk a készletek kezelése tekintetében. A termékazonosítás BAR13CODE rendszerrel történik. A jellemzően sok fajta termék- és alapanyag nyomon követése összetett folyamat, de a felhasználó számára ezt a lehető legkevesebb adat bevitelével oldottuk meg. Emellett 1 és 100 közötti raktár kezelhető.
Készletkezelési alrendszerünk, ki van egészítve egy Internet alapú nagykerraktár funkcióval. A „lemozgatás” több módon is lehetséges. Így norma-, vagy FIFO-LIFO elv szerint is, de ezt a szavatossági időre vetítve, nem feltétlenül a beérkezési sorrendben tesszük. Vegyesen, és „kézi üzemben” is működhet a készletkivezetés.
Teljes körű szállítási-, árukomissiós alrendszerünk támogatja az EDI rendszert is.
Összetett, integrált értékesítési alrendszerünk van. Túllépve a „szimpla” partnertörzs kategóriát, lényegében ez egy teljes CRM ügyfélkezelési alrendszer. Az értékesítést a hagyományos, és az EDI formában is alapszolgáltatásban nyújtjuk. Ennek része az integrált és teljesen automatikus EKÁER rendszer is, amely az értékesítés kiszállítási alrendszerének része. Önmaga rendezi az EKÁER számokat és igazolja vissza.

Van külső, mobil-értékesítői kliensrendszere. A fő rendszerből „táplálkozó”, oda visszacsatoló, raktárvezetési, értékesítési rendszer. Ezzel általában gépkocsis mozgóárusító, vagy kis telephelyes elárusító egységeket csatolunk fel a központi rendszerre. Ők lehetnek akár franchise üzletek is.

Csak egy licencet kell megvásárolni (bérelni). Nincs korlátozva a csatlakozó felhasználók száma!
Igen magas jogosultsági (prioritási)-, ehhez pedig hozzáférés-dokumentálási rendszerrel rendelkezik.
Rendelkezik a jogszabályokban előírt feltüntetési, adatszolgáltatási engedély feltüntetési kötelezettségekkel
LSZMG ERP
LSZMG ERP
LSZMG ERP
LSZMG ERP
LSZMG ERP

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz vásárlás (öröklicensz) - 1 850 000Ft-tól, egyszeri
Platform:
Cégméret: KisKözép
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák