Memorial Szoftver

Memorial Szoftver

Bemutatás

A Memorial Szoftver megoldást kínál egy olyan évtizedes informatikai problémára, mellyel a temetőket üzemeltető vállalkozások, valamint a temetkezési szolgáltatók számára egyszerűbb, átláthatóbb nyilvántartást és számos üzemeltetési feladathoz kapcsolódó számítógépes támogatást biztosít. A program teljeskörű informatikai választ nyújt a 2017. januárjában és 2018. júliusában életbe lépett jogszabályi változásokra, és a kötelező számlatartalom megfelelésre is.

Hét funkció egy szoftverben
 temetőnyilvántartás (elhunyt, sírhely és rendelkező kezeléssel),
 naptár tervezővel az üzemeltetői feladatok támogatására,
 térképes keresővel,
 nyomtatvány-kitöltő és
 dokumentumkezelő,
 számlázó funkcióval,
 valamint gyászjelentő szerkesztővel.
A programot tetszőleges számú irodában, korlátlan felhasználó használhatja, de egy szoftver példány csak egy temető nyilvántartására alkalmas. További kiegészítő licencek vásárlásával bővíthető az üzemeltetett temetők száma.
A Memorial Szoftver egyszerű, felhasználóbarát program kezdő számítógép-használók számára is könnyen megtanulható a használata. Cégünk kiemelt figyelmet fordít a korábbi nyilvántartások és adatok importálására, valamint képzésre és oktatásra.
A Memorial szoftver internet alapú program, ezért az általunk generált eléréssel belépve a világon bárhonnan használható. Egy gépen inkognitó böngésző üzemmódban több program is futtatható párhuzamosan. A megadott azonosító (e-mail cím és jelszó) begépelésével az adott jogosultsággal tud belépni bármelyik feljogosított felhasználó a programba.
Adatbiztonság, GDPR, jogszabálykövetés
A Memorial Szoftver - Microsoft AZURE szervereken fut, az alkalmazás adatai magyarországi szervereken is mentésre kerülnek, adatbiztonsága és adatkezelése GDPR konform. A szoftver a magyar törvényi előírásoknak, a temetkezési törvénynek, az érvényes NGM rendelet előírásainak, a NAV online számla adatszolgáltatás előírásainak megfelel. Cégünk vállalja az előfizetési időszak alatt a licencek jogszabály követését. A nyilvántartási adatok és számla információk a szoftverből a beépített riportokkal jogosultság szerint bármikor lekérdezhetők.

A szoftver előnyei:
 Nem igényel kezdeti beruházást, nincs hűségidő
 Telepítés nélkül elérhető
 Egyszerű böngészővel használható
 Működtethető régi számítógépeken és mobil eszközökön is (tablet, mobil telefon)
 Biztonságos, mert tönkre mehet a számítógép, de a bevitt adatok sohasem vesznek el
 Óránkénti és napi biztonsági mentés készül
 Minden adat kinyerhető a rendszerből
 A temetőkönyv papír alapon is kinyomtatható

A Memorial Szoftver teljeskörű, hatályos jogszabályoknak megfelelő temetőnyilvántartó, számlázó, nyomtatvány-kitöltő és gyászjelentő szoftver, temetkezési szolgáltatóknak és temető üzemeltetőknek.
Memorial Szoftver
Memorial Szoftver
Memorial Szoftver
Memorial Szoftver
Memorial Szoftver

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz bérlés (licenszbérlet) - 8 900Ft-tól, havonta
Platform:
Cégméret: KisKözép
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák