Meshwork

Meshwork

Bemutatás

Meshwork – az ügyfélszemléletű munkafolyamat-kezelő rendszer

A vállalati munka hatékony menedzseléséhez ma már elengedhetetlen, hogy átlátható módon kezeljük a munkafolyamatokat, és ennek támogatására munkafolyamat kezelő informatikai rendszereket használjunk.
Minden cég, minden terület azonban egyedi, az eltérő méret, vállalati kultúra, belső és külső folyamatok miatt a vállalkozások általában személyre szabott megoldásokat igényelnének. Ez azonban gyakran túl magas költségekkel járna, így a legtöbben kénytelenek a kompromisszumos javaslatot elfogadni, vagy lemondani ezekről a rendszerekről.
A Meshwork-kel nem kerül ilyen dilemma elé.
A Meshwork ugyanis azoknak kínál ideális, de megfizethető megoldást az operatív működési folyamataik átláthatóvá tételére, akik nem elégednek meg a sablon-megoldásokkal, akik egyedileg testre szabható, ügyfélszemléletű szoftvert keresnek, mert abban hisznek, hogy az értékesítés, ügyfélkezelés, projektmenedzsment és a mindennapi működés feladatait egy helyen, jól átláthatóan kell kezelni azért, hogy a hatékony működés nem csak területekként, de vállalati szinten is biztosítva legyen.
Emellett a Meshwork munkafolyamat-kezelő a részlegek munkáját is maximálisan támogatja, mivel a sokrétű jogosultság kialakításának köszönhetően a vállalat minden munkatársa csak a számára értékes információkat kapja meg, így a tényleges feladataira koncentrálhat.
A Meshwork CRM (ügyfélkapcsolat-kezelés) és PM (projekt menedzsment) modullal segíti a hatékony munkafolyamat-szervezést.
Ügyfélkezelés felsőfokon – Meshwork CRM modul
• Bárhol, bármikor, bármilyen eszközön használható
o a Meshwork egy felhő alapú megoldás, nem igényel hardware-s telepítést, így a cég munkatársai akár útközben, mobil eszközökön is elérhetik a rendszert.
o A Meshwork használatához nem kell a vállalat hardware eszközeit felújítani, vagy újakat vásárolni, és a szoftver működése nem függ az eszközpark korszerűségétől.
• Mindenki azt és úgy látja, amit látnia kell:
o A rendszer teljesen személyre szabható, ezáltal biztosítja a dolgozók és az egyéni folyamatok maximális kiszolgálását
o Egyénileg meghatározható teendő típusok használata (Pl. feladat, beszélgetés, hívás teendő, jegyzet, hiba, fejlesztés, stb.) a CRM és PM modulban (akár eltérően is)
o Többszintű jogosultság kialakításával teljesen egyedire szabható jogok
o Beépített naptár modullal rendelkezik, ahol saját és munkatársaink teendői, programjai is láthatók a beállításoknak megfelelően
• Támogatja az adminisztrációt, és megkönnyíti az adatok rendszerezését, lekérdezését, statisztikák, kimutatások készítését:
o A Meshwork értesítést küld a határidős teendőkről, kapcsolatfelvételekről (rendszerben és akár email üzenetben is)
o Nem enged hibázni az adatrögzítéskor: teendőtípusonként külön beállíthatóak az (akár kötelezően kitöltendő) adatmezők
o Egyedi paraméterek alapján történő szűrés szinte bármilyen lekérdezéshez
o Értékesítési státuszkezelés (egyedi igényekre szabható)
o Értékesítői egyedileg értékel
Meshwork
Meshwork
Meshwork

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz bérlés (licenszbérlet) - 14 900Ft-tól, havonta
Platform:
Cégméret: KisKözép
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák