MIS & iWork®

MIS & iWork®

Bemutatás

Olyan kis és középvállalkozói szektornak, ahol a vezetői réteg – üzletvitelében - többnyire alulinformált és a ”nagy” (SAP, ERP) vállalatirányítási rendszerek támasztotta követelményeknek nem tud, illetve felesleges erőforrás igényeket támasztó elvárásoknak nem akar megfelelni, vagy a folyamatait egyszerűen nem képes átalakítani.
Választható modulok: Vállalati CRM, Humán erőforrás menedzsment, Táv és csoportmunka támogatás, Internetes megjelenés (weboldal), Elektronikus dokumentumkezelés, (a modulok egyes funkcionalitásukban mobil technikát is használ(hat)nak, igény szerint)

Főbb funkcionalitások bővebben:
• Értékelés
o Tetszőleges időszakra képes értékelni a terv-tény alapú eredményeket, értékeli a résztvevőket mind az egyén, mind a telephely szintjén. Ezt - előreprogramozott időszakra - automatikusan képes elvégezni a rendszer.
o Tervezett időszakra elvégzi, és küldi meg a döntéshozóknak az üzleti folyamataikban történtek értékelését. Ebből következően azonnal meghatározható a cselekvés iránya a következő időszakra.
o Lehetővé teszi tetszőleges termék vagy szolgáltatás bevezetését, annak az eredményekre ható nagyon gyors elemzését. A rendszer képes rámutatni a leggyengébb és a legjobb eredményekre, lehetővé teszi a dolgozók egyéni, teljesítmény alapú megbecsülését, bónusz alapú kifizetését.

• Elemzés
o Olyan elemzéseket készít, hogy a felhasználó napi szinten legyen képes tudatosan beavatkozni az operatív munka irányításába - célirányosan - akár az egyes dolgozó, akár egy telephely, vagy a hozzá tartozó terület vonatkozásában.
o Tetszőleges időszakra képes elemzések készítésére, jelzi a fejlődés irányát, illetve egy-egy termék, vagy döntés üzletre gyakorolt hatását.
o Elemzések tetszőleges paraméterekkel (időszak, termék, egyén, telephely, terület) készíthetők akár a fejlődést elemző szempont szerint, de előző év, évek azonos időszakát is képes viszonyítani.

• Támogatás
o A kis, és közép vállalkozói szinten a vezetői réteg – üzletvitelében - többnyire alulinformált. Megfelelő rendszerek hiányában nincs kellő rálátása a közvetlen munkavégzésre, illetve a mintavételek - a jelenlétében - nem feltétlenül reálisak. Ebből következik, hogy gyakran nem a célt leginkább támogató információkból hoz döntéseket.
o A jó döntések meghozatalához, feltétlenül szükségesek a reális és megbízható információk, ezekhez pedig az üzletvitelben keletkezett adatokat feldolgozni, elemezni, értékelni, és ellenőrizni kell.
o A rendszer használata megteremti azt a lehetőséget, hogy ezen időigényes és szakértelmet követelő feladatköröket egyszerűen elhagyjunk, és biztonsággal támaszkodjunk a rendszer által elkészített és folyamatosan prezentált információkra. Támogatást nyújt a szervezeten belül dolgozók helyes megítélésében, illetve karrierek elindításában.
o Időt és energiát takarít meg, miközben az eredményességet garantálja.

• Minőség
o Ennek a korszerű rendszernek az előnye – elsősorban - a szervezett, ellenőrzött munkából fakadó eredményekben valósul meg.
MIS & iWork®
MIS & iWork®
MIS & iWork®
MIS & iWork®
MIS & iWork®

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz vásárlás (öröklicensz) - 19 922 490Ft-tól, egyszeri
Platform:
Cégméret: KisKözép
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák