ModuPro

ModuPro

Indas Kft.

Indas Kft.

- 0.00 (0)

Bemutatás

Ügyfélkezelés, ügyfél adminisztráció modul

Lehetőséget biztosít a cég ügyféladatainak a tárolására, rendszerezésére, csoportosítására, a kapcsolattartási információk és feladatok követésére, kezelésére. Az ügyfélkezelési modul segítségévéle mindig tudni fogja, kivel mit beszélt, akár Ön, akár a kapcsolattartója. Ügyfélcsoportok és státuszok létrehozása, megjegyzéskezelővel is elláttott modul elengedhetetlen a kereskedelmi napi munkában.

Pénztár kezelés, házi pénztár program modul

A programrész rendelhető önálló modulként. Önálló programként lehetőséget biztosít a jogszabályokban, a vállalkozások részére kötelezően előírt házipénztár vezetési kötelezettségek teljesítésére. Egyéb modulokhoz kötve, automatikusan kezeli a számlamozgásokhoz kötődő pénztárforgalmat, lehetőséget biztosít az egyéb pénzmozgások bizonylatolására, kezelésére, átutalásos bizonylatok és további, a pénzügyi ügyvitelt teljeskörűen lefedő tevékenységekre.

Kiváltja a kézi számlázáshoz és bizonylatoláshoz kötődő pénztárvezetési kötelezettségek idő és pénzigényes tortúráját számtalan kényelmi funkcióval. Segíti a felhasználókat munkájukban. Rendeltetésszerű használatával biztosítja magát és cégét, hogy teljesíti a jogszabályokban foglalt pénztárvezetési előírásokat.

(Igény esetén, egyedi ajánlat alapján, vállaljuk adatexport állományok készítését könyvelő szoftverek felé is (automatizált könyvelésre feladás).)

Számlázás, számlázó program modul

Teljes egységet a pénztár modullal képez, mert így a számla típusától függően, a program önállóan kezeli a pénzügyi bizonylatokat és a kapcsolódó pénztárakat is, a lehető legkisebb mértékre csökkentve ezzel a vállalkozásokra nehezedő adminisztrációs terheket.

Segítségével, az előírásoknak megfelelő módon, tartalommal és formátumban állíthat ki árajánlatokat, szállító leveleket, rész, előleg, proforma, közösségi számlákat és belső bizonylatokat, valamint ezek szükség szerinti jóváíró és érvénytelenítő változatát.

Raktárkezelés, raktárkezelő program modul

A raktárkezelő adminisztrációs programrész, a bolthoz, és/vagy a munkalapkezeléshez illesztve biztosítja, a cége hatékony működése érdekében, a raktári cikkek nyilvántartását és kezelését, az anyagmozgások követését és bizonylatolását, a felelősségek automatikus rögzítését, a raktárellenőrzések, kimutatások és statisztikák elkészítését is.

A modul három összeállításban rendelhető. A kis raktárak számára, azok számára, akik több kisraktárral rendelkező ügyfelek, illetve a harmadik összeállítássa azoknak a raktáraknak segít, ahol tervszerű anyaggazdálkodás folyik.

Munkalapkezelés, műhely munkalap, munkalapok adminisztrációja modul

A munkalapkezelő program modul a különböző javító, szerelő és szolgáltató egységek, cégek műkődését segíti. Egyéb modulokkal összekötve, mint ügyfélnyilvántartás, raktárkezelés, számlázás, teljes körűen végigköveti az adminisztrációs folyamatokat az ügyfelek megérkezésétől, az igényeik rögzítésén és kielégítésén át, a számlázásig, illetve biztosítja az es
ModuPro
ModuPro
ModuPro

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz vásárlás (öröklicensz) - 200 000Ft-tól, egyszeri
Platform:
Cégméret: Kis
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák