Modus Minőségellenőrzés

Modus Minőségellenőrzés

MODUS Kft.

MODUS Kft.

- 0.00 (0)

Bemutatás

Minőségellenőrzési szoftver. Célja a minőségellenőrzési feladatok összefogása a cég egészére vonatkozóan.

Minőségellenőrzés:
A minőségellenőrzési program kapcsolódik a termelési, beszerzési és készlet modulokhoz. Élelmiszerek esetében mikrobiológiai minősítés is végezhető.

A minőségellenőrzés a vásárolt alapanyagok, mezőgazdasági nyersanyagok, és a gyártott saját termékek (félkész és kész) körét érinti. Követelmény az, hogy a termékek adagszám (sarzs, LOT) szintű nyilvántartása megvalósuljon, mert a minősítési adatok mindig adagszámhoz kapcsolhatók.

A rendszerben elemi minősítéseket definiálhatunk. Az elemi minősítésekből a felhasználó termékenként vagy termék csoportonként minősítő lapokat állíthat össze. A minősítő lap soraihoz előírásokat rendelhetünk.

A minősítés folyamán a program egy termék minősítő lapján az előzőleg definiált adatokat kéri be, melyeket az előírás alapján minősít. Lehet informatív jellegű adatokat is tenni a minősítő lapra, melyeket a program nem értékel. A bevitt adatsor alapján a program minősít, de a végső minősítést a kezelő felülbírálhatja. A már bevitt minősítési adatsort értékelhetünk egy másik, a termékhez tartozó előírás szerint is. Megfelelő minősítés esetén az adagszám zárolását automatikusan feloldja a program.

A rakat beépülések nyilvántartásán keresztül a rendszer lehetővé teszi az anyagok és késztermékek minőségének nyomonkövetését az alapanyag beérkezéstől több feldolgozási fázison keresztül a késztermék fázisig, a kiszállításig.

Vásárolt anyagoknál egy adagszám egy szállítmány egy cikkét jelenti. Késztermékeknél egy cikk egy műszakban gyártott mennyisége tartozik egy adagszámhoz, de egy cikk egy műszakban gyártott mennyisége lehet több adagszám is.


Vállaljuk a program használatának betanítását.
A minőségellenőrzési modul az integrált vállalatirányítási rendszerünk egy része, mely más modulokkal kiegészítve, összehangolva tovább növelheti a munkavégzés hatékonyságát.
A programhoz a világelső adatbáziskezelő Oracle garantálja, hogy az adatok biztonságban legyenek.

Modus Minőségellenőrzés
Modus Minőségellenőrzés
Modus Minőségellenőrzés

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz vásárlás (öröklicensz) - 230 000Ft-tól, egyszeri
Platform:
Cégméret: KisKözép
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák