NETMASTER

NETMASTER

ReComp Zrt.

ReComp Zrt.

- 0.00 (0)

Bemutatás

Moduláris felépítésű NETMASTER termékünk elemei a legkorszerűbb fejlesztő eszközökkel készültek, egyszerre akár több száz felhasználó, földrajzilag egymástól távoli helyszíneken való csoportmunkáját is támogatják.

Oracle adatbázis szerveren minden adminisztrátor egy közös adatbázist használ, ezzel megfelelve korunk  elvárásainak, egyúttal gyors, biztonságos és skálázható technikát alkalmazva. A NetMaster programmal egy adatbázison belül akár több vállalkozás adatainak a kezelése is lehetséges.

Ügyfeleinkkel együttműködve, tapasztalatainkat és ötleteinket megosztva folyamatosan továbbfejlesztjük a rendszert, mindvégig figyelembe véve a jogi változásokat és szem előtt tartva a jogszabályoknak való teljes megfelelést. A rendszer tizenöt modulja szakma specifikus-, illetve általános funkciók ellátására készült el. (A rendelkezésre álló program modulokkal kapcsolatban érdeklődjön elérhetőségeinken!) Oldalunkon az alább felsorolt főbb funkciókat emeljük ki.

PÉNZÜGYI RENDSZER

A Pénzügy modul egy komplett számlázási-pénzügyi program, mely a NetMaster rendszer összes elemével integráns (a rendszer többi eleménél a Pénzügyben kapcsolt számla információk alapján történik a számlák ellenőrzése, statisztikák készítése), de önállóan is használható. 

A Pénzügy modul képes különféle pénzügyi, könyvelési rendszerekkel együttműködni. Igény szerint lehetőség van bármilyen pénzügyi, könyvelési programhoz integrálni a NetMaster programot.

A NetMaster program képes együttműködni az Exact, a Saldo, a Mobitax, az Oracle Financials és az SAP számviteli-, vállalatirányítási rendszerével.

KÖZTERÜLETI FELÜLET NYILVÁNTARTÓ

A rendszer a közterületi reklámmal foglalkozó cégek, cégcsoportok részére szakma specifikus szolgáltatásokat is kínál. A felület nyilvántartás kifejezés a Netmasterben magában foglalja a reklámfelületek bérleti problémáitól, a hirdetőeszközök műszaki problémáinak kezelésén át a hirdetési kampányok összeállításáig terjedő teljes üzleti folyamatot. Ezen a ponton a rendszer általános moduljaival(pl. pénzügy-, számlázás) is kapcsolat építhető ki,  egyszerűen a paraméterezés módosításával.

DOKUMENTUMMENEDZSMENT

Az Ügyfél- és Dokumentumkezelő modul megoldja a cégnél keletkező dokumentumok (e-mailek, elektronikus- és papíralapú dokumentumok) egy közös, elektronikus dokumentumtárban történő elhelyezését, valamint iktatószámmal és egyéb, a dokumentumra vonatkozó kiegészítő információkkal való ellátását. Az adatok közös, stabil, hibatűrő adattárolókon történő tárolása biztosítja, hogy a munkaállomások meghibásodása esetén az adatok ne szenvedjenek károsodást és azt, hogy az állományok a cég bármely gépéről elérhetőek legyenek. A jogosultságfüggő, a cég struktúrájához igazodó hozzáférés-kontroll támogatja a csoportmunkát, az információk vállalton belüli szabad áramlását és az ügyfelek pontos kiszolgálását.

NETMASTER
NETMASTER
NETMASTER
NETMASTER

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
Platform:
Cégméret: Nincs információ
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák