Octopus 8 ERP

Octopus 8 ERP

Bemutatás

Az Octopus 8 ERP Rendszer egy általános és szektorfüggetlen ügyviteli megoldás. A program a vállalkozások alapfolyamataitól kiindulva egészen a mérlegbeszámoló elkészítéséig biztosít hatékony számítógépes támogatást. A rendszer fejlesztése 1998 óta folyik és jelenleg a programnak már harmadik generációját értékesítjük. Az Octopus 8 ERP rendszer 100%-ban magyar termék. Hazai cég, magyar munkavállalókkal, teljes mértékben magyar valós üzleti környezetre felkészítve. A program nem csak a tankönyvekben fellelhető üzleti sablonokat támogatja, hanem igyekszik választ adni a napi munka során felmerülő kihívásokra is.

A rendszer a magyar jogszabályi környezeten kívül a környező országok kötelező jogszabályi elemeit tartalmazza, így a rendszer probléma nélkül használható, szlovák, szlovén, horvát, vagy osztrák ügyviteli rendszerként Euro alapú könyvelésre is. A nemzetközi felhasználást segíti, hogy a menürendszer nyelvkódja felhasználói szinten állítható. A program jelenleg magyar, angol és szlovák nyelven érhető el. Számos lekérdezés és kimutatás francia nyelven is lekérhető.

A program moduláris felépítésű, ügyfeleink jelenleg 10 fő- és 4 almodul közül válogathatnak. A modulok között megtalálhatók a legáltalánosabb értékesítési és számviteli funkciók, de igény szerint pl.: PKI (elektronikus aláírás és számla) támogatás, EDI kezelés, vagy akár az RMA garanciális ügyintézés is választható. Extra tulajdonságként a program a nemzetközi rendszereket meghaladóan beépített és valós idejű integrált webáruházzal rendelkezik.

Az Octopus 8 ERP rendszer képes párhuzamosan kezelni több vállalkozás, több telephelyének adatait, mind alapfolyamat (logisztika, gyártás, értékesítés), mind pedig szintetikus (pénzügy, számvitel, kontrolling) szinten.

Természetesen, mint minden ERP megoldásnak az általunk készített Octopus 8 rendszernek is vannak olyan sajátosságai, mely bizonyos ágazatokban a versenytársainkkal szemben előnybe helyezi a programot. Az eltelt évek alatt számos kiemelt referenciára tettünk szert az irodaszer ellátásban, a számítástechnikai és elektronika termékek kereskedelmében, valamint a pénzügyi-számviteli szolgáltatói szektorban. úgy véljük, hogy az általános ügyviteli megoldásokon felül e területeken olyan kiemelt funkcionalitással rendelkezünk, mely a nemzetközi programok szolgáltatásain is jóval túlmutat.
Octopus 8 ERP
Octopus 8 ERP
Octopus 8 ERP

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz vásárlás (öröklicensz) - 20 000 000Ft-tól, egyszeri
Platform:
Cégméret: KisKözép
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák