Bemutatás

Az Orchestrate egy könnyen kezelhető, a teljes gyártási folyamat áttekintését biztosító szoftveres megoldás a napi kapacitástervezési és ütemezési feladatok ellátására. A színes, grafikus formában készített GANNT diagramok szemléletes formában jelenítik meg a feladatok és az őket meghatározó paraméterek közötti összefüggéseket. A szoftver támogatja a vállalkozás stratégiai pontjain kihelyezett óriás kijelzőkön való megjelenítést és a mobil eszközök használatát.
A felhasználó által definiált algoritmusok segítségével a szoftver teljes mértékben testre szabható az egyedi igényeknek megfelelően. A különböző gyártási szcenáriók készítésével már a tervezés fázisában vizsgálhatóak azok kimenetelei, így a hatásvizsgálat ismeretében kiválasztható a vállalkozás számára legoptimálisabb variáció. A szoftver gyártásoptimalizálási automatizmusa váratlan események előfordulásakor szükség szerint manuálisan felülírható a legmodernebb drag&drop módszerrel.
A tervezők látják, hogy az egyes feladatok hogyan kapcsolódnak egymáshoz, hogyan hatnak egymásra, ill. hogyan fedik át egymást. Az állásidők figyelembevételével együtt ez jó lehetőséget biztosít az egyes feladatokra fordított idő és a költségek csökkentésére, valamint a folyamatok fejlesztésére.
Az Orchestrate egy hihetetlenül hatékony eszköz, ami a tervezők által definiált logikára épül. A tervezési logika magában foglalja az alternatívákat, a kapacitást és a határidőre való pontos kiszállítást. Meghatározó tényezők a munkaerő, munkaidő és műszakrend.
A grafikus megjelenítés megkönnyíti a tervezőknek a munkák összevonását és az alternatív útvonalak kezelését. A karbantartási munkáknak a gyártás köré való optimális ütemezésével pedig segíti a humán erőforrás és a gépek kihasználtságának optimalizálását. Az Orchestrattel a felhasználó egyszerre több erőforrást is ütemezhet, pl.: gépeket, szerszámokat, operátorokat. A rendszer csak akkor fogja ütemezni az egyes műveleteket, ha minden erőforrás a rendelkezésre áll.
Az informatív grafikonok és diagramok számos teljesítménymutatót szolgáltatnak, pl. a pontosan végzett kiszállításokra, ill. a munkaerő és gép kihasználtságra vonatkozóan.
Az Orchestrate a feladatok és az őket meghatározó paraméterek köré épül, valamint tartalmazza a dolgozók, gépek és szerszámok rendelkezésre állását, ezért alkalmas a tervezői döntéshozatal nagyfokú automatizálására. Így a tervezésre és az ütemezésre fordított idő jelentősen csökken.
Orchestrate
Orchestrate

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz vásárlás (öröklicensz) - 1 860 000Ft-tól, egyszeri
Platform:
Cégméret: KisKözép
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák