Partner.ERP

Partner.ERP

Bemutatás

A rendszer adottságai lehetővé teszik, hogy képes legyen minden iparágban segíteni az ügyviteli, gyártási, projekt valamint pénzügyi-könyvviteli folyamatokat. Nincs két egyforma cég, nincs két egyforma megoldás, ezért is terveztük a rendszert úgy, hogy képes legyen igazodni az igényekhez, a beállítások módosításával vagy fejlesztéssel. Úgy alakítottuk ki ERP megoldásunkat, hogy az egyes modulok akár önmagukban is képesek legyenek más ERP rendszerekhez csatlakozni. A folyamatokhoz - természetesen - ekkor is megkapják ügyfeleink a megfelelő szoftveres támogatást. (Extrém esetben így nem szükséges 1-2 modul hiányossága miatt a teljes meglévő, korábbi rendszert cserélni, ami komoly anyagi, de legfőképp szervezeti károkkal járhat, amennyiben a már bevezetett ERP rendszer egyéb moduljai jól működnek.)
Továbbá lehetőség van az egyes gyártásban használt gépek, berendezések, eszközök által képzett adatokat is becsatornázni az ERP rendszerbe, így online követhetővé válnak a gyártási folyamatok is.
Az elfoglalt vezetők gyakori kérése, hogy bárhol is legyenek, a rendszer egyes elemeit böngészőből is elérhessék. Ezt a trendet mi is követjük, így browserből vagy mobil applikációból elérhetők az ERP meghatározott funkcionalitásai. Kérésre a rendszerünk bármely elemét biztosítani tudjuk mobil applikáció vagy webes elérés formájában is. Kintlévőségek, CRM, terv-tény adatok, gyártáskövetés, vezetői kimutatások, területi képviselői rendszer, főkönyvi adatok – csak néhány kiragadott példa a weben elérhető funkciókra. E fejlesztések lényege, hogy a meglévő adatokat tesszük bárhonnan elérhetővé, és jogosultságtól függően a felhasználó olvashatja, szerkesztheti ezeket az adatokat, vagy akár újakat is vihet fel. Így a cég mobillá válik, az adatok könnyebben elérhetők lesznek az adott posztokon, mindamellett megmarad a zárt rendszer, és megmaradnak a folyamatosan követett felhasználói mozgások és tevékenységek.
Könnyen kezelhető rendszer, azok a munkatársak, akik korábban legalább Excel táblát használtak már, könnyedén el tudják sajátítani a szoftver kezelésének fortélyait. A felhasználói környezet 80%-a visszatérő elemekből áll, így a felhasználónak nem kell képernyőtípusokat és külön-külön modul felépítéseket megtanulni. A konzisztens logika alapján felépített képernyő-struktúra azok számára is könnyen elsajátítható, akik nem az IT világában élnek. Felhasználói igény esetén még letisztultabb és egyszerűbb felületek is előállíthatók, ahol csak az a néhány mező és pár funkciógomb található meg, ami az adott folyamat lekezeléséhez feltétlenül szükséges, így a munkatársaknak csak a saját munkájukra kell koncentrálniuk.
A vezetői információs felületek akár grafikonon, táblázatos nézetben vagy mobil eszközre is lehívhatók, így könnyen átláthatóvá válnak kizárólag a lényeges információkat kiemelve. Ezek a kimutatások, riportok elmenthetők, vagy ciklikus beállítás esetén a rendszer egy adott sablon alapján automatikusan elküldi Önnek email-ben.
Partner.ERP
Partner.ERP
Partner.ERP

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz vásárlás (öröklicensz) - 1 450 000Ft-tól, egyszeri
Platform:
Cégméret: KisKözép

Értékesítő szoftvercégek

iNFOgyár Kft.

iNFOgyár Kft.

Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák