perbit insight

perbit insight

Bemutatás

A termék WEB felületű, „hibrid” technológiát alkalmazó HR rendszer, melyben korszerű IT megoldások támogatják az e-HR funkciók, a HR-kontrolling, a Workflow menedzsment és a Teljesítmény menedzsment funkciók alkalmazását.

A „hibrid” technológiának köszönhetően, objektumokba rendezett, módosítható adatbázis struktúrával rendelkezik, mely kielégíti a gyakorlati felhasználók legkülönbözőbb igényeit, ezen kívül a speciális igények teljesítésére is alkalmas.

Kiemelkedő a személyügyi menedzsment dinamikus kiszolgálása, mely igény szerint személyre szabható (HR Solution Center). Tetszetős WEB felületen jeleníthető meg valamennyi cég specifikus HR funkció, ugyanakkor elérhető bármely szükséges honlap. A tárolt információk felkutatásához, kényelmes keresőrendszer áll rendelkezésre. A teljes adatállományban a „szabadszöveges” keresésen kívül, további keresések is lehetségesek az egyes adatmezőkön keresztül. A felhasználó egyszerre több űrlapot és listát megjeleníthet a képernyőn. Az interaktív képernyő nézet (Multi Sight) lehetővé teszi az összetartozó információk együttes kezelését és átláthatóságát.

perbit insight
perbit insight
perbit insight
perbit insight
perbit insight

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
Platform:
Cégméret: Nincs információ
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák