Piper 3D

Piper 3D

PIPER Kft.

PIPER Kft.

- 0.00 (0)

Bemutatás

A Piper 3D segítségével akár egy kávészünetnyi idő alatt berendezheti a kívánt helyiséget, élethű látványtervet készíthet róla, pontos árajánlatot adhat, és ha gyártással is foglalkozik, megkaphatja a teljes alkatrészlistát, műhelyrajzokat, optimalizált szabástérképet is.

Hogy ez mit jelent? Röviden azt, hogy a Piper 3D látványterveivel könnyebben leveheti vevőit a lábukról, így több megrendelésre tehet szert, majd az automatizált gyártás-előkészítésnek köszönhetően akár napokkal hamarabb teljesítheti a megrendelést.

FUNKCIÓK

Valósághű megjelenítés. Ma már nem elég jó minőséget jó áron adni, sokkal több kell a vevő meggyőzéséhez. Ebben hatalmas segítség a Piper 3D. A rossz minőségű számítógépes grafikák és a kézi rajzok ideje lejárt, készítsen fotó minőségű látványterveket. Ezt már több, mint 500 ügyfelünk bizonyította.

Egyszerű kezelés.
A Piper 3D használatához nem szükséges semmiféle számítástechnikai tudás, sem más programok ismerete. Mi egy saját rendszert fejlesztettünk ki, melynek egyik fő célja az, hogy mindenki számára érthető, könnyen kezelhető legyen.

Gyorsaság.
Azt gondolja egy látványterv elkészítése felemésztené az összes idejét? Téved. Egy kis tapasztalattal akár percek alatt összeállíthat egy szép tervet, ami kézi rajzzal, vagy más programokkal lehetetlen lenne.

Dinamikus méretezés.
Rendszerünk hatalmas előnye, hogy a tárgyak, bútorok mérete pofonegyszerűen, és precízen változtatható, minden dimenzióban. Az Ön keze tényleg nem lesz megkötve, semmiben.

Módosítások automatikus követése.
Változtasson bármit a méreteken, színeken, az anyagok vastagságán, frontokon stb., az elem és árlista egyből, és automatikusan frissül. Természetesen az összes gyártási információval együtt.

Változtatható minták, színek.
Cserélje le látványtervének frontmintáját, korpusszínét, munkalapját stb. egy gombnyomással. A Piper 3D egyből újra rajzolja a látványt a változtatásokkal. A középső fiók színét szeretné módosítani a jobb oldali kamraszekrényen? Szeretné, ha az egyik fogantyúja két centivel lejjebb lenne? Semmi akadálya, mindent kénye-kedve szerint módosíthat.

Személyre szabható enteriőr.
Állítsa be ízlése szerint a fal, csempe, padló, és akár a kiegészítő tárgyak színét is. Helyezzen el tetszőleges képeket a falakon, vagy egyedi kilátást az ablakokba. Díszítse fel szobáját virágokkal, töltse fel poharát egy jó tokajival.

Állítható fények.
Egy jó látványterv készítéséhez elengedhetetlen a fények megfelelő beállítása is. Programunkkal kezelheti a különböző fénycsatornákat, állíthatja a fények erősségét, színét, irányát stb.

Nem kell bajlódnia az anyagkiírással.
A Piper 3D pillanatok alatt ad Önnek egy árkalkulációt a berendezett szobáról, nem kell foglalkoznia vele, így sok időt, és hibalehetőséget spórol meg magának!

KINEK AJÁNLJUK?
Mindenkinek, aki bútorgyártással, forgalmazással, belsőépítészettel, látványtervezéssel foglalkozik.


Piper 3D
Piper 3D
Piper 3D
Piper 3D
Piper 3D

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz vásárlás (öröklicensz) - 621 030Ft-tól, egyszeri
Platform:
Cégméret: KisKözép
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák