PIRAMIS

PIRAMIS

L-SOFT Kft.

L-SOFT Kft.

- 0.00 (0)

Bemutatás

A PIRAMIS humán szakértői rendszer moduláris felépítésű szoftver rendszer.
1. Az alap bérszámfejtési-munkaügyi alrendszer moduljai együttesen komplex megoldást biztosítanak a munkavállalók bérének és egyéb jogviszonyukból származó jövedelmeinek és azok járulékaik számfejtésére, a különböző levonások teljesítésére,. Az alrendszer biztosítja a munkáltatók számára egységesen előírt adatszolgáltatási kötelezettségek támogatását – beleértve az elektronikus havi adó- és járulékbevallás előállítását is -, a számfejtett jövedelmek és az érvényesített levonások elektronikus úton történő banki utalását.
Kiegészítő funkcionalitás: (amely kizárólag az alap bérszámfejtési rendszer megléte esetén rendelhető)
2. A PIRAMIS HR szoftverek a dinamikusan fejlődő vállalati HR területek stratégiai folyamatait támogatják. A PIRAMIS HR modulok és a PIRAMIS bérszámfejtő program közötti adatkapcsolattal megoldott az integráció, így nem merülhet fel egy adat többszörös rögzítése.
3. Jelenlét alapú munkaidő rögzítés: az üzemi illetve távoli munkahelyeken a napi munkaidőadatok rögzítését, karbantartását szolgálja.
4. Beosztástervezés: A beosztástervezés a rendelkezésre álló munkaerő számára előírt munkaidő tervezésére és beosztására szolgál. Alkalmazásával teljesíthető az az egyszerűen megfogalmazható, de annál nehezebben kivitelezhető igény, hogy mindenki végezze a munkáját a megfelelő időben és helyen.
5. A PIRAMIS önkiszolgáló web termékek: : internetes technológián alapuló megoldás, egyszerűen egy böngészőben (Mozilla Firefox, Internet Explorer, Google Chrome stb.) futtatható, támogatva ezzel a vállalati digitalizációs folyamatokat.
a. HR Önkiszolgáló: A munkavállalók webes felületen megtekinthetik pl. a felhasználható szabadságos napjaik számáról, tárgyévi túlóra és készenlét adataikról, megtekinthetik fizetési lapjaikat, bérkartonjukat, mindezt anélkül, hogy megkeresnék az adatokat kezelő kapcsolattartót, ezáltal is tehermentesíthető a HR szervezet! Fontos előnye, a munkavállaló munkáltató iránti lojalitása növekedhet azáltal , hogy a vállalati adminisztrációban egyfajta nagykorúságot nyer. Megnézheti a vele összefüggésben tárolt adatokat, így jelezheti, ha az ott látottakkal szemben változás történt, ha szükségesnek tartja, exportálhatja, nyomtathatja a számára megtekintésre engedélyezett adatokat.
b. PIRAMIS web Cafeteria: A munkavállalók önállóan tájékozódhatnak a számukra biztosított vállalati cafeteria juttatási csomag információkról, és önállóan kitölthetik a nyilatkozatokat a felületen anélkül, hogy megkeresnék az adatokat kezelő kapcsolattartót, ezáltal is tehermentesíthető a HR szervezet!
A szoftver bevezetéséhez megrendelőink részére az igények pontosítását követően testreszabott szakértői támogatást biztosítunk beleértve a helyzetfelmérést és felhasználói oktatásokat.
PIRAMIS
PIRAMIS
PIRAMIS

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz vásárlás (öröklicensz) - 325 000Ft-tól, egyszeri
Platform:
Cégméret: Közép
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák