PlanetSYS

PlanetSYS

Bemutatás

A PlanetSys a Planet Star Kft. keretrendszere, amely nemcsak a gyors fejlesztést, de a biztonságos működést is garantálja. Az alaprendszert és fejlesztési módszertanunkat az alapoktól fogva úgy alakítottuk ki, hogy a biztonság bele legyen kódolva a fejlesztéseinkbe. A sok éves fejlesztői tapasztalat biztosítja, hogy már az első beszélgetések során gyakorlati tanácsokkal tudjuk ellátni megrendelőinket, ezzel támogatva az ötletek formába öntését
a rendszerterv és architektúra kiforrott, így célirányosan tervezhetünk, nem pedig sok iteráción keresztül találunk rá az optimális megoldásra
az alaprendszer az OWASP alapelveket támogatja, be vannak építve az egykapus ellenőrzések, bemeneti és kimeneti szűrések, szerepkör-alapú biztonsági szintek, titkosítás stb.
már a fejlesztői teszt során beépítünk biztonsági teszteket, a felhasználói elfogadói teszt része a sérülékenység-elemzés (Metasploit alapokon)
ha szükséges, a terméket teljes életciklusán keresztül követjük (támogatás és további fejlesztések megrendelése, strukturált adatok import-exportja)
PlanetSYS
PlanetSYS
PlanetSYS
PlanetSYS

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz vásárlás (öröklicensz) - 1 000 000Ft-tól, egyszeri
Platform:
Cégméret: KisKözép
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák