Preactor

Preactor

graphIT Kft.

graphIT Kft.

- 0.00 (0)

Bemutatás

A SIMATIC IT Preactor APS egy komplett gyártás tervező és ütemező csomag, amely egyaránt lefedi a kis, közepes és nagyvállalatok igényeit. A SIMATIC IT A Preactor APS gyártás tervezési és ütemező szoftvere a gyártási folyamatok szinkronizálásának köszönhetően nagyobb láthatóságot és ellenőrzést biztosít az erőforrások jobb kihasználtsága és a pontos szállítás növelése érdekében, miközben csökkenti a készletszinteket és a selejtet. A SIMATIC IT Preactor APS része a Siemens Manufacturing Operations Management (MOM) szoftver portfoliójának.

A SIMATIC IT Preactor APS fejlett matematikai hátterével biztosítja végrehajtható termelési ütemtervek létrehozását, miközben képes számos technológiai és üzleti peremfeltétel figyelembe vételére. Így a termeléstervező számos tervet készíthet, és vethet össze.

A SIMATIC IT Preactor AS gyártó cégek számára fejlesztett ütemező eszköz, amely alkalmas a gépet, gyártósorok és erőforrások ütemezésére, de elterjedten használják szolgáltató és logisztikai cégek is. Számos referenciával a Preactor szinte minden iparágban megtalálható, beleértve a repülőgép, az autóipart, a gépgyártást, az élelmiszer és a fogyasztási termékek iparágait.

Rövidtávú véges ütemező eszköz, amely figyelembe vesz többféle gyártási korlátot, beleértve a gépeket, a munkaerőt és az anyagokat
Többféle termelési szinten rugalmas szekvenálási logikával rendelkezik:
Jobb erőforrás-kihasználás
Kevesebb beállítás és átállás
Csökkentett folyamat közbeni készlet (WIP)
A termelési terhelés részletes láthatósága
Gyorsabb, “mi lenne ha” forgatókönyv modellezés
Időben történő szállítás

A termelés tervezés minden cég számára kritikus fontosságú a határidők tartása, a gépek, erőforrások megfelelő kihasználása céljából. A Simatic IT Preactor támogatja a hosszútávú tervezés és a rövid távú műveletszintű ütemezést egyaránt. A két tervezés egy adatbázisból dolgozik, és fel tudja használni tetszőleges ERP rendszerből származó adatokat (rendelések, forecastok, készlet, folyamat adatok, stb.)
Preactor
Preactor
Preactor
Preactor
Preactor

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz vásárlás (öröklicensz)
Platform:
Cégméret: KisKözépNagy
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák